jak się rezerwuje z odpowiednim wyprzedzeniem to się płaci 1 zł.
W w-wie odjeżdzają z metra wilanowska i widzę je jak jadę rano do pracy. Przewaznie stoi tłumek przed kazdym autokarem.
Może moje ostatnie posty są trochę marudzące i przepraszam Was za to ale za jakiś czas u mnie w pracy będą (z powodu kryzysu) obcinać dodatki do pensji. Pracujemy z mężem w jednej instytucji a tutaj premie i inne rzeczy są znaczącym dodatkiem wieć grozi nam obcięcie dochodów o 50%. Wybaczcie ale trochę mamy kiepskie nastroje i niezbyt pozytywne nastawienie do świata.
ale postaram się pisać się juz w ciut w przyjemniejszym tonie
jak się rezerwuje z odpowiednim wyprzedzeniem to się płaci 1 zł.
W w-wie odjeżdzają z metra wilanowska i widzę je jak jadę rano do pracy. Przewaznie stoi tłumek przed kazdym autokarem.
Może moje ostatnie posty są trochę marudzące i przepraszam Was za to ale za jakiś czas u mnie w pracy będą (z powodu kryzysu) obcinać dodatki do pensji. Pracujemy z mężem w jednej instytucji a tutaj premie i inne rzeczy są znaczącym dodatkiem wieć grozi nam obcięcie dochodów o 50%. Wybaczcie ale trochę mamy kiepskie nastroje i niezbyt pozytywne nastawienie do świata.
ale postaram się pisać się juz w ciut w przyjemniejszym tonie
Ale czy ktoś coś mówił o Twoim tonie? Ja zapytałem z czystej ciekawości, bo to bardzo atrakcyjna oferta
Przyjedzie Touranem - najwyżej ze mną
Ale Touranem
No chyba, że masz liczną rodzinę, którą też byś miała ze sobą zabrać, to odpada bo mam 5 osobowego i pewnie z dodatkowymi fotelami się nie wyrobię to zlotu