Jak w temacie szukam kogoś z okolic małopolski, podkarpacia kto jest w stanie wymienić mój dogrzewacz na pełne webasto i dysponuje częściami niezbędnymi do tej przeróbki.
Jak jest taka osoba na forum to proszę o informacje na PW.
Wymiana na pełne webasto to mniej więcej jakie koszty, czyli nowy piec, panel i telestart z pilotem + cała reszta kabli itp, no i oczywiście robocizna?
Pozdrawiam
Łukasz
Szukam kogoś do montażu webasto
-
ŁukaszTouran
- Zaawansowany
- Auto:: TouranCross 2.0 CR CJFA
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 136 razy
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- winetu_vip
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0, AZV+, 2004
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 36 razy
Re: Szukam kogoś do montażu webasto
trochę daleko...DLUGI-74 pisze:Napisz do jarry-ego
https://SecreLocal.com - Meet Local Singles - No Verify - Anonymous Sex Dating - Live Dating Site
-
tomix
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1,6 TDI 2011
- Imię:: TOMEK
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
Wszystkiego za ciebie nie będziemy robić, ile piec proszę wejść w dział giełda, ile pilot tez internet ci odpowie jaki koszt itp. W czym jest problem aby to zrobic samemu, instrukcja jest,rysunki,foto, opis. Na początek to zacznij od kompletowania części.ŁukaszTouran pisze:Jak w temacie szukam kogoś z okolic małopolski, podkarpacia kto jest w stanie wymienić mój dogrzewacz na pełne webasto i dysponuje częściami niezbędnymi do tej przeróbki.
Jak jest taka osoba na forum to proszę o informacje na PW.
Wymiana na pełne webasto to mniej więcej jakie koszty, czyli nowy piec, panel i telestart z pilotem + cała reszta kabli itp, no i oczywiście robocizna?
Pozdrawiam
Łukasz
-
ŁukaszTouran
- Zaawansowany
- Auto:: TouranCross 2.0 CR CJFA
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 136 razy
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
No i powiedz mi o co się tak zburzyłeś ?Wszystkiego za ciebie nie będziemy robić, ile piec proszę wejść w dział giełda, ile pilot tez internet ci odpowie jaki koszt itp. W czym jest problem aby to zrobic samemu, instrukcja jest,rysunki,foto, opis. Na początek to zacznij od kompletowania części.
Nie zajmuję się tym tematem bo nie mam czasu na to, gdyż robię co innego w życiu nie związanego z motoryzacją i póki co z tego się będę utrzymywał.
Dlatego też szukam osoby, która by mi to kompleksowo wykonała tą usługę. Myślałem, że na forum kogoś takiego znajdę. Dana osoba jak siedzi w jakimś dziale, temacie to i zna się na nim. Ja nie zajmuję się webastem i nie będę się zajmował dlatego też szukam osoby kompetentnej w tej dziedzinie.
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
ŁukaszTouran spokojnie.
Jak byś się wybierał do Warszawy (trasa Kraków - Warszawa) to po drodze przejeżdżaj przez Radom, tam odwiedź Brzoza1234 on Ci wszystko zamontuje, ma również częsci.
U Ciebie jest tylko jeden problem, jak się nie mylę to masz panel klimatronika z przyciskiem ECON, a na tą chwilę nikt takiego nie ma do sprzedania i ciężko go ostatnio zdobyć.
Tyle mogłem pomóc.
Pozdrawiam
Tomasz_w-wa
Jak byś się wybierał do Warszawy (trasa Kraków - Warszawa) to po drodze przejeżdżaj przez Radom, tam odwiedź Brzoza1234 on Ci wszystko zamontuje, ma również częsci.
U Ciebie jest tylko jeden problem, jak się nie mylę to masz panel klimatronika z przyciskiem ECON, a na tą chwilę nikt takiego nie ma do sprzedania i ciężko go ostatnio zdobyć.
Tyle mogłem pomóc.
Pozdrawiam
Tomasz_w-wa