Spot na Gecko Cup warszawa

Dział dotyczący spotkań regionalnych
inginio
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::

Spot na Gecko Cup warszawa

Post autor: inginio »

Witam! Temat Gecko Cup poruszałem w innym dziale... i teraz tak przyszło mi do głowy iż można by się spotkać w wawie 17 kwietnia na bemowie. Można popatrzeć jak śmigają autka na ćwiartke i swoimi bolidami też możemy wystartować ;:) Jeśli ktoś zainteresowany to pisać tutaj!!! Ja napewno będę! Nigdy nie opuszczam takich imprez ;) Jeszcze linka dorzucę gecko cup 1/4mili
Awatar użytkownika
spacewalker
Władca postów
Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
Imię:: Marcin
Podziękował: 116 razy
Otrzymał podziękowań: 697 razy

Post autor: spacewalker »

Na 1/4 to Diagtronic pewnie przyjdziedzie felicją wiec jak ze swoimi 140 kucykami to nie mam co startowac. Tak jak chipuja Pasztety karawany. Od 2 lat chyba walczymy by spota zrobic tylko dla tourano-maniaków i jakos się nie udaje. Touran to ani nie auto do dryftu, ani na 1/4mil ani nie z labo - drzwiami. My chcemy się spotkac normalnie ;)
inginio
Przeglądacz

Ja Cię dobrze rozumiem i wiem co masz na myśli. Chętnie poznałbym nowych użytkowników touranów. Mozna by posiedzieć przy piwku, ewentualnie kierowcy przy tymbarku :mrgreen: i pogadać. Natomiast jeśli chodzi o wyścigi to nie ma przypału - możesz i fiatem 126p startować. W tamtym roku śmigały dwa smarty robiąc czas około 18sekund :lol: ale to tak na marginesie, aha i ciągniki siodłowe... Tak jak pisałem warto się spotkać. Na parkingu jest tam full miejsca ;)
Awatar użytkownika
rock4
Specjalista
Auto:: Touran 1,9 AVQ 2003
Imię:: Marek
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 20 razy
Kontakt:

Post autor: rock4 »

inginio: myślę że na 2 tygodnie przed imprezą nie uda się zorganizować zbyt wielkiej ekipy...
Obrazek

Obrazek
inginio
Przeglądacz

Nie muszą być to tłumy, ale jeśli jeszcze ktoś tam się wybiera oprócz mnie to niech da znać tutaj.Pozdrawiam
inginio
Przeglądacz

Powiem krótko - warto było!!! A to choćby dlatego kosmiczny przejazd JET CAR-a przepraszam za jakość ale nie miałem nic lepszegp dp nagrywania. "Bicie serca grubo ponad 100 uderzeń, trzęsące się nogawki spodni, wędzone ludziki to musi być JET CAR i aby to wszystko poczuć trzeba to przeżyć na żywo-warto było!!!hmmmmm... nowa zajawka ;)
ODPOWIEDZ