Mam trochę potargane uchwyty a raczej powleczoną gumę na nich.
Guma szara a uchwyty są czarne.
Czy jak bym wyskubał tą gumę bądź zjechał jakimś papierem np.2500 to nic się nie porysuje za bardzo czy będzie jeszcze gorzej.Prawy uchwyt jest już prawie czarny i wygląda nieźle może pozostałe też zrobić na czarno????
Ja też borykam się z częściowo "podrapaną" gumą na rąckach. Nie spieszy mi się z tym aż tak mnie to nie razi, mam inne wydatki/pomysły. Robiłem już małe rozpoznanie. Kupię nowe, oryginalne z alledrogo. Jak zdrapiesz tą gume to już nie będzie to samo. Plastik staje się jakby innej, gorszej jakości, świeci się ...to nie to samo.
No niestety jakość wykończenia w pierwszych egzemplarzach nie jest najlepsza - też borykam się z tym problemem ale nie znalazłem nigdzie samych uchwytów do tourana.
scooby pisze:No niestety jakość wykończenia w pierwszych egzemplarzach nie jest najlepsza - też borykam się z tym problemem ale nie znalazłem nigdzie samych uchwytów do tourana.
Podkład zwiększający przyczepność do plastiku, podkładówka samochodowa i chyba będe malował pod kolor nadwozia zatem kolor a później lakier. Farbe (dwie ostatnie) dorobie w spray'u albo jak zmieni mi się coś do jutra to lakier akrylowy raczej motipa. Oczywiście w odpowiednich etapach odpowiednie papiery ścierne/wodne.
Kleiłem już tym... o ile z drzwiami pasażerów (myślę) nie będzie problemu o tyle z uchwytem przy drzwiach kierowcy podejrzewam, że będzie... Moim zdaniem do niczego to nie będzie pasować takie wyrwane nie wiadomo skąd.