Witam.
Pytanie zadaje specom od CB radia - jeżeli tacy są na naszym forum. Uprzedzam przejrzałem z trzy fora i byłem w serwisie.
Posiadam radyjko Legend II antena midland. I cóż, o poranku radio nie nadaje brak dźwięku, dopiero po jakimś czasie zaczyna działać - jakby musiało się rozgrzać. Radio oddane do serwisu sprawdzili oddali działa - przy mnie sprawdzone idealny dzwięk. A rano problem wrócił. Sprawdziłem antenę na innym CB od razu jest dzwięk. Sprawdziłem radio na innej antenie i zonk.
Może ktoś się spotkał z takim problemem bo serwis zrobił wielkie oczy. Na szczęście radio na gwarancji.
P.S Proszę bez komentarzy - o radiu to był prezent.
CB radio Legend II
-
seba244
- Expert
- Auto:: Touran
- Imię:: .......
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Ogólnie ok radio jak na CB..Jest to kopia w 95% z Pres. Johnny i Harry. Różnią się tylko kwarcami , rezystorami...
Wg mnie jest to kwarc, modulator, albo stopień końcowy(zimny lut)
Częstochowa na 100% to naprawi, słyszałem o takich przypadkach tylko na unidenach, więc w Częstochowie napewno mieli takie przypadki i wiedzą o co chodzi....
Jak coś polecam Częstochowę, albo przyjedź jutro do Katowic to zobaczymy......
Częstochowa na 100% to naprawi, słyszałem o takich przypadkach tylko na unidenach, więc w Częstochowie napewno mieli takie przypadki i wiedzą o co chodzi....
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Dzięki za wyjasnienia radyjko oddalem do serwisu jest na gwarancji niech się martwia. Jak bede odbieral to się spytam co było.seba244 pisze:Ogólnie ok radio jak na CB..Jest to kopia w 95% z Pres. Johnny i Harry. Różnią się tylko kwarcami , rezystorami...
Radyjko pojechało do głównego serwisu - cosik czuje ze a byla to druga naprawa to przy trzeciej poprosze o zwrot kasy i doloże do innego.