Jadąc z podpiętą przyczepą kempingową w pewnym momencie zgasły wszystkie światła w tej przyczepie , dodam że jeździłem z innymi przyczepami i wszystko było ok. Okazało się że przyczepa ta miała pomieszane coś z kablami i w innych autach wysiadały bezpieczniki a w moim Touranie bezpieczniki wszystkie ok natomiast nie ma w ogóle napięcia w gnieździe . Proszę o pomoc co to może być , co sprawdzić , auto mi przeglądu nie przeszło , dodam iż nie mam pojęcia czy hak było montowany osobno czy już fabrycznie . Z góry dziękuję za pomoc
Brak zasilania haka
-
Karaś
- Kandydat
- Auto:: Touran,1.9TDI,2004
- Imię:: Seba
Brak zasilania haka
Witam serdecznie opiszę w skrócie mój problem 
Jadąc z podpiętą przyczepą kempingową w pewnym momencie zgasły wszystkie światła w tej przyczepie , dodam że jeździłem z innymi przyczepami i wszystko było ok. Okazało się że przyczepa ta miała pomieszane coś z kablami i w innych autach wysiadały bezpieczniki a w moim Touranie bezpieczniki wszystkie ok natomiast nie ma w ogóle napięcia w gnieździe . Proszę o pomoc co to może być , co sprawdzić , auto mi przeglądu nie przeszło , dodam iż nie mam pojęcia czy hak było montowany osobno czy już fabrycznie . Z góry dziękuję za pomoc
- marek1629
- Zaawansowany
- Auto:: touran, 1.9 bls 2006
- Imię:: Marek
- Podziękował: 65 razy
- Otrzymał podziękowań: 92 razy
Re: Brak zasilania haka
http://www.touranklub.pl/forum/viewtopi ... C5%BC+haka
przejrzyj wątek będziesz wiedział co gdzie szukać i czy masz ori.
przejrzyj wątek będziesz wiedział co gdzie szukać i czy masz ori.
Moje autko marek1629
145.5 KM 323Nm bls
145.5 KM 323Nm bls
- JEDARO
- Expert
- Auto:: Touran 1.9 TDI BLS
- Imię:: Darek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 518 razy
Re: Brak zasilania haka
podstawy zacznij od scanu VCDS będzie wiadomo czy masz ori instalacje
spr bezpieczniki we wszystkich skrzynkach ??
spr bezpieczniki we wszystkich skrzynkach ??