Bixenon skrętny

Czyli problemy z prądem w VW Touran (osprzęt elektryczny, włączniki, przekaźniki, szyby elektryczne, oświetlenie itp.)
bart.skora
Kandydat
Auto:: Touran
Imię::
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Bixenon skrętny

Post autor: bart.skora »

Panowie może od początku Zapaliła mi się kontrolka afs i świeci teraz cały czas. Zakupilem nowa lampę gdyż vcds pokazał błąd silniczka w lampie. Lampa kupiona zakładamy dalej błąd ale w miedzy czasie przekładamy przetwornice z jednej lampy do drugiej i druga lampa działa czyli co walnieta przetwornica. Kupuje nowa przetwornice z takim samym nr głównym AL jak i VW podlaczamy i błąd brak napięcia do + (czy coś w tym stylu). Dodam tylko ze cały główny numer się zgadza tylko jest mały szkopuł na mojej jest mały numer S0001 a na nowej S0002 (czy to ma znaczenie???) Aha test lamp w poziomie działa w pionie NIE. Nie działaja również skrętne świata a na domiar złego dzisiaj coś sknocilem vcds i nie ma doswietlania zakretow przez h8. Pierwsze pytanie czy ten malutki numer ma znaczenie przy kupnie następnej przetwornicy i dlaczego nie działa doswietlanie zakretow choć manualnie jak robie test działają. Proszę o pomoc. Szukałem podobnych problemów i naprawdę nic nie znalazłem. Trochę może skomplikowany i zawiły tekst. Wybaczcie

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Using Tapatalk
abdj
Początkujący
Auto:: 1T3 2.0 TDI 2010
Imię:: Tomek
Podziękował: 1 raz

Re: Bixenon skrętny

Post autor: abdj »

Moze adaptacje lamp teraz trzeba zrobic i pomoze.
ODPOWIEDZ