A ja myślę, ze i tak się dogadujemy.
Gdyby nas było X tysięcy, to miałoby sens (tak jest na forum Golfa).
Tutaj myślę, że dopóki nie będzie przynajmniej 200 osób dziennie odwiedzających nie ma co dzielić nas na regiony.
Oczywiście to tylko moje zdanie i ew. krytyka wskazana jest jak najbardziej.
Niestety region, regionowi nierówny... mój np mocno nieruchawy A sama idea moze i dobra. Do tego np mozliwosc wysłania PW do całej grupy np o spocie itp.
marynarz75 pisze:Niestety region, regionowi nierówny... mój np mocno nieruchawy A sama idea moze i dobra. Do tego np mozliwosc wysłania PW do całej grupy np o spocie itp.
dokładnie oto chodzi
gdy ja wysyłałem pierwsze info o spocie ślaskim to zajęło mi to ponad godzien bo znaleźć wszystkich ludzi ze sląska w zakłądce użytkownicy zajęło bardzo dużo czasu
dlatego właśnie propozycja aby odpowiednie GRUPY zaopatrzyć w odpowienich użytkowników
LYJO, z tego co widzę to tylko moderator grupy może wysyłać korespondencję do całej grupy, więc pomysł z wykorzystaniem jej przy organizacji zlotów i tak odpada.
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Rauko pisze:LYJO, z tego co widzę to tylko moderator grupy może wysyłać korespondencję do całej grupy, więc pomysł z wykorzystaniem jej przy organizacji zlotów i tak odpada.
na Śląsku jeżu moda ma więc nie widza problymu
a tak na serio, to można dać "szefom" grup moda i problem z głowy
nawet jakby nie mozna bylo nowych modów ustanowic to zawsze jest większa przejrzystośc i łatwiej wysłac info szukajac w zawęzonej grupie.
i się znowu powtórzę, to wykorzystujmy to co mamy (czyt. możliwość grup na forum)
W klubach do których należałem zawsze były odpowiednie sekcje, do dnia dzisiejszego otrzymuję zawiadomienia od osoby odpowiedzialnej za dany region o spotach , akcjach itp.
Szanowny Panie admin, tudziez juniorzy i moderatorzy
Podział na grupy regionalne przydał by sie jednak jak najbardziej. Bo jednak takie poszukiwanie ludzi i wysyłanie im wiadomosci jest sprawa czasochłonna a jak wiadomo czas to pińądz... Wiec jak dało by rade to grupy regionalne mile widziane na pierwszym miejscu a potem kto wie moze "Grupa DSG" albo "Grupa BKD"