Zakupiłem parę dni temu turka i jestem mega zadowolony, oby zadowolenie przełożyło się na ilość jak największych kilometrów przebiegu bez problemów oczywiście
Życzę wiec sobie i innym posiadaczom Touranów zdrowia
Podrawiam Korzeń.
obecnie mieszkam na śląsku w Cieszynie, pod koniec roku jest plan powrotu do Rzeszowa.rzutnik pisze:Witam z tego samego miasta
Marnie (a dokładnie to na razie nic) - chyba niewielu użytkowników Touranów z tego regionu jest na forum.KORZEN22 pisze:jak jest w Rzeszowie ze złocikami??
... to lipa troszkę...rzutnik pisze:Marnie (a dokładnie to na razie nic) - chyba niewielu użytkowników Touranów z tego regionu jest na forum.KORZEN22 pisze:jak jest w Rzeszowie ze złocikami??
No to jest nas trzech...mariano-18 pisze:Witam jestem z Podkarpacia i jestem za zorganizowanie ,,zlotu,,
Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
Zawsze jak widzę Tourana to się oglądam czy nie ma wlepki ale w moim regionie to tylko swojego aktualnego i poprzedniego Tourana widziałem z wlepką.KORZEN22 pisze:No to jest nas trzech...mariano-18 pisze:Witam jestem z Podkarpacia i jestem za zorganizowanie ,,zlotu,,
Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
Ja narazie przebywam na Śląsku ale pod koniec roku mam nadzieje ze sie przeprowadze.
Bynajmniej mamy czas na zorganizowanie zlotu na rzeszowskim.
Wiec czekam na propozycję.
Moim zdanie przydały by sie wlepki/naklejki klubowe na masze tylne klapy z jakim logiem podkarpackiego. Pozatym mozna bylo by je porozdawac na obce turki..