Lista modów na V OZ TKP 2016
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 117 razy
- Otrzymał podziękowań: 723 razy
Lista modów na V OZ TKP 2016
Kto ma jakiś plan by coś zrobić na zlocie , co by się można było przygotować i nie szukać kabelków po lesie.
Pisać smiało, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pisać smiało, zobaczymy co z tego wyjdzie.
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 386 razy
- Otrzymał podziękowań: 326 razy
Re: Lista modów na V OZ TKP 2016
Silniczki klap nawiewów reanimacja. Kabelki mam całą wiązkę rozmontowaną na części pierwsze z pinami, jak ktoś będzie potrzebował. Prowadnica tylnej szyby wypadł mi kołek mocujący szybę, pewnie będę poprawiał.
- Golas
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1T1 2.0 TDi
- Imię:: Adam
- Podziękował: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 52 razy
- Kontakt:
Jeśli znaleźli by się chętni do pomocy - głównie mi chodzi o zaplecze konfiguracyjne wraz z VCDS'em to jesli nie wyrobię się do czasu zlotu to chciałbym wymienić:
- na pełny FIS
- na kierownice multi
- moduł od kierownicy
A reszta.... zależy od chęci i weny twórczej zlotowiczów :p Piec też nie domaga :p
- na pełny FIS
- na kierownice multi
- moduł od kierownicy
A reszta.... zależy od chęci i weny twórczej zlotowiczów :p Piec też nie domaga :p
- gordon
- ____________________
- Auto:: Touran 1.9 TDI BKC '05
- Imię:: Ireneusz
- Podziękował: 124 razy
- Otrzymał podziękowań: 196 razy
Stann, jeżeli chodzi Ci o żyrandole, to możemy coś pomyśleć. Prawdopodobnie do końca tygodnia będę miał lampki kopertówki, które kupiłem na zapas. Jakby co to wezmę graty, zobaczysz jak to u mnie wygląda to zrobimy też u Ciebie.stann pisze:A mam pytanko czy ktoś by był chętny na zrobienie moda dotyczące podświetlenia bagażnika??
- gordon
- ____________________
- Auto:: Touran 1.9 TDI BKC '05
- Imię:: Ireneusz
- Podziękował: 124 razy
- Otrzymał podziękowań: 196 razy
Ale ja będę miał tylko 2 lampki. Ewentualnie zobaczę może uda mi się załatwić 4, jak ktoś chce to niech załatwi sobie lampki, chętnie pomogę zamontować. Żeby było jasne nie handluję częściami.stann pisze:Zróbmy listę, zobacz ile masz kopertówek i zrobimy tego moda też. Kto chętny na podświetlenie bagażnika.gordon pisze:Stann, jeżeli chodzi Ci o żyrandole, to możemy coś pomyśleć. Prawdopodobnie do końca tygodnia będę miał lampki kopertówki, które kupiłem na zapas. Jakby co to wezmę graty, zobaczysz jak to u mnie wygląda to zrobimy też u Ciebie.stann pisze:A mam pytanko czy ktoś by był chętny na zrobienie moda dotyczące podświetlenia bagażnika??
1) stann
2) przemo86m
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 117 razy
- Otrzymał podziękowań: 723 razy
przepisuj liste która Cie interesuje i bedzie ok .hagio pisze:Może by utworzyć osobny wątek do klapy i osobny do oświetlenia, bo zrobi się bałagan.stann pisze:A mam pytanko czy ktoś by był chętny na zrobienie moda dotyczące podświetlenia bagażnika??
Lista niech ma tytuł i juz
-
- Kandydat
- Auto:: Caddy 1.9 TDi
- Imię:: Arek
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Odnośnie modu klapy, czy jest jeszcze możliwość wpisania sie i czy podejdzie to do klapy w caddy?