oferta Orange
- siemi1
- Przeglądacz
- Auto:: Octavia II FL 2009 BMM
- Imię:: Piotr
- Podziękował: 28 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
Re: oferta Orange
Ja chętnie z kimś od Orange dla firm. Moge już przedłużyć umowę, przydała bysie jakaś osoba co by pomogła uzyskać najlepsze warunki.
- rzutnik
- Specjalista
- Auto:: Touran 1,6TDI 2012 manual
- Imię:: Wojtek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 133 razy
Ostatnio miałem telefon z Orange w sprawie "super oferty" na telefony jakie posiadam (w Plusie). Z ciekawości nie spławiłem pani tylko wysłuchałem co ma do zaoferowania. Po podaniu ceny odpowiedziałem, że jak obniży swoją ofertę o 50% to możemy zacząć rozmawiać bo dopiero zrównamy się z tą z której aktualnie korzystam.
Był Touran 1T2 był 2 Touran 1T3
- swimmer
- Expert
- Auto:: VW Touran
- Imię:: Lukasz
- Podziękował: 48 razy
- Otrzymał podziękowań: 118 razy
Z racji pelnionych obowiązków w ramach ostatniego projektu w firmie, mam kontakt do wiekszości firm świadczacych usługi GSM w europie.
prawdziwe negocjacje zaczynaja sie na poziomie 500 kart SIM.
poniżej to jak sie trafi na konsultanta ktory ma jeszcze wolny pakiet znizek.
tutaj kazdy musi zarobic...
liczą się Plus, T-mobile, Orange, w takiej kolejności. przy czym T-mobile i orange mają alians o zasięgu erupejskim.
prawdziwe negocjacje zaczynaja sie na poziomie 500 kart SIM.
poniżej to jak sie trafi na konsultanta ktory ma jeszcze wolny pakiet znizek.
tutaj kazdy musi zarobic...
liczą się Plus, T-mobile, Orange, w takiej kolejności. przy czym T-mobile i orange mają alians o zasięgu erupejskim.
- WROC1975
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.9 1T1 105KM 2004
- Imię:: Robert
- Podziękował: 74 razy
- Otrzymał podziękowań: 39 razy
Prawie dwa lata temu kończyła nam się umowa w firmie z T- mobile i rozglądaliśmy się za czymś tańszym - mowa o ok 30 kartach sim. Znajomy naraił nam kobitę z Playa - przygotowała ofertę ale to była lipa . Powiem wam tak - wybrałem się z kumplem do salonu Playa i z tego co posiadali dla biznesu dopasowaliśmy do siebie tak ofertę , że pobiła T- mobile. Tak naprawdę dzisiaj każdy daje rozmowy bez limitu i określony pakiet internetu - kwestia u kogo ile kosztuje . W naszym przypadku abonament w T- mobile i Play wychodził podobnie ale ceny aparatów w T- mobile w ramach tego abonamentu były mega zawyżone . Licząc średnio z całej umowy wyszło ok 15 zł netto za miesiąc za rozmowy w Polsce no limit i 3GB internetu na głowę - jak ktoś chciał tel to dodatkowo 20 zł miesięcznie tak więc warto policzyć zanim coś podpiszecie 
wszystko ma swoje priorytety ...
- Zaboll
- Przeglądacz
- Auto:: Touran, 1,9 TDI AVQ, 2003
- Imię:: Darek
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
kończą mi się dwie umowy na same karty sim w plusie, na każdej mam nielimitowane połączenia, sms-y ale już płatne mms-y i mały dostęp do internetu chyba 1 GB, zamykam miesiąc z rachunkiem około 100 zł (oferta stara jak świat i trzeba już ją zmienić)
dodatkowo kończę też umowę z nc+ na 60 zł
oraz dodatkowo potrzebuję dostęp do nielimitowanego internetu po kablu, min 60/6 Mb (teraz płatne ok 70 zł)
- kabel (koncentryk) już mam w domu od obecnego dostawcy - wiem od pracownika salonu orange że na tym kablu mógłbym dostać wszystkie trzy usługi ale nie do końca potrafił m i to wytłumaczyć albo słabo łapałem ...
koszt na tą chwilę to 230 zł ale może da się to obniżyć łącząc usługi
może ktoś diluje i chciałby pomóc koledze z forum
oraz dodatkowo potrzebuję dostęp do nielimitowanego internetu po kablu, min 60/6 Mb (teraz płatne ok 70 zł)
- kabel (koncentryk) już mam w domu od obecnego dostawcy - wiem od pracownika salonu orange że na tym kablu mógłbym dostać wszystkie trzy usługi ale nie do końca potrafił m i to wytłumaczyć albo słabo łapałem ...
- swimmer
- Expert
wlasnie odszedlem z Play po 5 latach. dużo jeżdze w góry i nad morze. Play? - dziękuje.admin pisze:Przejdź do play i po problemie
-- Wt kwi 19, 2016 21:45 --
t-mobile ma teraz oferte dla przenoszących numer: 3 numery za 75 PLN, w tym nielimitowane SMS/MMSy/rozmowy kom i stacjonarne, 5GB internetu - na każdej karcie.Zaboll pisze:kończą mi się dwie umowy na same karty sim w plusie, na każdej mam nielimitowane połączenia, sms-y ale już płatne mms-y i mały dostęp do internetu chyba 1 GB, zamykam miesiąc z rachunkiem około 100 zł (oferta stara jak świat i trzeba już ją zmienić)
jak masz dwa numery, to trzeci dobierasz u nich i chowasz w szuflade.
z internetem uderz do netii/internetii.
- Vincent83
- Zaawansowany
- Auto:: VW Touran 2007 2.0TDI BKD
- Imię:: Artur
- Podziękował: 49 razy
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
https://m.facebook.com/zielony71blogspo ... 420019039/
To jest gość, który zna bardzo dobrze oferty orange. Pomaga ocenić propozycję od orange i podpowiada co dalej. Ponadto na czasami kody rabatowe na abonament, wie kiedy będą szalone dni w orange
Ponadto polecam forum telepolis, na którym ten gość mocno się udziela. Poniżej daje linka od razu do tematu o umowach z orange.
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... start=8280
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
To jest gość, który zna bardzo dobrze oferty orange. Pomaga ocenić propozycję od orange i podpowiada co dalej. Ponadto na czasami kody rabatowe na abonament, wie kiedy będą szalone dni w orange
Ponadto polecam forum telepolis, na którym ten gość mocno się udziela. Poniżej daje linka od razu do tematu o umowach z orange.
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... start=8280
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

-
kompadros
- Przeglądacz
- Auto:: Był Touran 1.9 AVQ 2003
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 207 razy
- Otrzymał podziękowań: 97 razy
Sprawdź w PLUS-ieZaboll pisze:kończą mi się dwie umowy na same karty sim w plusie, na każdej mam nielimitowane połączenia, sms-y ale już płatne mms-y i mały dostęp do internetu chyba 1 GB, zamykam miesiąc z rachunkiem około 100 zł (oferta stara jak świat i trzeba już ją zmienić)
Ja mam umowę na Cyfrowy Polsat i za internet LTE płacę 34 zł. LTE chodzi bardzo dobrze u mnie.
Link :
www.plus.pl/smartfony-dla-rodziny?gclid=Cj0KEQjw0dy4BRCuuL_e5MeqmNABEiQAq8iNI1wSjtevHwajiYVbGJaqIYS7K9hX4fhb26QAwSwLOsUaAkoq8P8HAQ&gclsrc=aw.ds&utm_expid=48931150-70.6B4eJJOGQRyi-oM3J06J6A.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.pl
"Najtańszy abonament dla rodziny!
W ramach oferty JA + Rodzina już za 69,99 zł miesięcznie trzy osoby – po przeniesieniu do Plusa - zyskają nielimitowane rozmowy na komórki i współdzielony Internet - na start przez 6 miesięcy za 0 zł! Dodatkowo w ramach programu smartDOM możesz dokupić Internet LTE za połowę ceny oraz telewizję nawet za 1 zł! Jeszcze więcej korzyści i jeszcze niższe domowe rachunki!
- Expert
zwróć uwagę że połaczenia na stacjonarne są dodatkowo płatne. pakiet danych współdzielony to z jednej strony fajne rozwiazanie, z drugiej... wspolna to tez ograniczenie.kompadros pisze: "Najtańszy abonament dla rodziny!
W ramach oferty JA + Rodzina już za 69,99 zł miesięcznie trzy osoby – po przeniesieniu do Plusa - zyskają nielimitowane rozmowy na komórki i współdzielony Internet
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
W plusie mms-y płatne i stacjonarne płatne.
Mam smart dom od stycznia 2015 i to mnie właśnie boli, bo abonament 80 zawsze przekraczam przez te mmsy i stacjonarne o 20zł
Internet 30GB mam za 34.9 i telewizję za 1zł ale prawie nie korzystam.
Będę negocjował stacjonarne i mmmsy, a jak nie, to szukam gdzie indziej. Wziąłem plusa, bo w tym pakiecie miał Galaxy S4 za 1zł.
Mam smart dom od stycznia 2015 i to mnie właśnie boli, bo abonament 80 zawsze przekraczam przez te mmsy i stacjonarne o 20zł
Internet 30GB mam za 34.9 i telewizję za 1zł ale prawie nie korzystam.
Będę negocjował stacjonarne i mmmsy, a jak nie, to szukam gdzie indziej. Wziąłem plusa, bo w tym pakiecie miał Galaxy S4 za 1zł.
-
kompadros
- Przeglądacz
- Auto:: Był Touran 1.9 AVQ 2003
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 207 razy
- Otrzymał podziękowań: 97 razy
Ja już posiadam Internet LTE w Plusie i telewizję Cyfrowego Polsatu, więc jeżeli przeniosę numer z innej sieci to w ramach Smartdom jako trzecią usługę będę mógł wybrać abonament za 35 zł, mmsy, stacjonarne połączenia będą bez limitu.