Witam. Jako, iż jestem nowym użytkownikiem, chciałbym poznać grono Touranomaniaków przynajmniej z Krakowa. Czy planujecie w najbliższym czasie jakieś spotkanie?
Ostatnio zmieniony ndz mar 04, 2012 19:23 przez kurczepieczone, łącznie zmieniany 4 razy.
Jak na tą chwile jest 25 użytkowników z Krakowa (nie licząc okolic) i nic... Zorganizujcie coś w końcu. Spykniemy się w Olkuszu razem ze Śląskim... Byłby minizlot. Co wy na to?
Bez obrazy, raczniej nie mocna tylko liczna bo mocna by cos organizowała. To samo jest u mnie, dlatego tez sam zalorzyłem temat i cos sie tam dzieje. Wiec jak chcesz kurczepieczone to najlepiej sam zostan "ojcem założycielem"
marynarz75 pisze:Bez obrazy, raczniej nie mocna tylko liczna bo mocna by cos organizowała. To samo jest u mnie, dlatego tez sam zalorzyłem temat i cos sie tam dzieje. Wiec jak chcesz kurczepieczone to najlepiej sam zostan "ojcem założycielem"
Dlaczego by nie spróbować Co prawda nie mam jeszcze Tourana, ale na pewno będzie to moje następne auto. Mogę więc spróbować podjąć się tego dzieła
Zatem proponuję organizację spota małopolsko-śląskiego w Olkuszu. Wstępnie ustalmy, że 10 marca. Do tego czasu może uda się zebrać jakąś liczną grupę. Wpisujcie ewentualne propozycje innych terminów a wspólnie coś ustalimy.
Przed Olkuszem od strony Katowic jest knajpka Bida. Jest co zjeść, napić się parking też mają. Mi 10 marca średnio pasuje - Imieniny. Chyba,że w miarę wcześniej np o 15. Lub 3 marca?