Różnic nie ma w grilach czy to Caddy czy Touran, wszystko to samo. Podejrzewam, że najpierw zrobili produkt pod Caddy a później podeszli do Tourana. I ta druga osłona o wiele lepiej wygląda, bez głupiego wycięcia na znaczek i dopasowana do obwodu grilla, ta od Caddy to taka przysłona prosta - jakby z kartonu wycięta
No właśnie ta od Caddy brzydactwo jakieś.. ale jak spojrzysz na ich foto Caddy to zderzak faktycznie ciut inny - nie znam tej wersji.
Napisałem kilka dniu temu maila do nich ale widać maja mnie w czterech literach.
BLuM pisze:No właśnie ta od Caddy brzydactwo jakieś.. ale jak spojrzysz na ich foto Caddy to zderzak faktycznie ciut inny - nie znam tej wersji.
Napisałem kilka dniu temu maila do nich ale widać maja mnie w czterech literach.
Eljot na fejsbuku chwalił się jakiś czas taką osłoną założoną w touranie, a on z Bydgoszczy, więc spiknijcie się to pomierzycie.
Na olx widziałem w niedzielę taką za 50 zł jak coś to poszukaj
wystukane z mojego Siamsiunga
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
Grzesiek3253 pisze:A ja natomiast słyszałem od kilku osób że taka osłona na grilla/maske, poci się i zachodzi rdza
Owszem osłony maski czy bry nie są dobre.. bo zawsze gdzieś tam wodą się zbiera a potem gnije.. ale grill jest już z tworzywa - chyba nie ma co tam rdzewieć.