Witam,
wiem, że temat był pewnie poruszany wiele razy, ale chciałbym się upewnić przed wymianą, czy to właśnie koło dwumasowe czy jakiś inny element odpowiedzialny jest za drgania. Mam ten samochód od 3 dobrych lat, na początku gdy go zakupiłem takie drgania nie występowały. Od roku czasu, samochód przy ruszaniu trochę szarpie aż w środku samochodu zaczyna wszystko drżeć. Te drgania występują wtedy, gdy samochód jest zimny. Jest to bardzo uciążliwe, ponieważ muszę go za każdym razem gdy ruszam trzymać na pół sprzęgle. Po 20 min jazdy samochód startuje bez problemu. Sprzęgło nie ślizga się a biegi wchodzą bez problemowo. Z samochodu jestem bardzo zadowolony ale te startowanie zaczyna doprowadzać mnie do szału. W żadnym moim poprzednim samochodzie nie startowało mi się tak źle. Naprawa jest bardzo kosztowna, dlatego proszę Was o pomoc.
P.S. Jestem z okolic Gostynia, czy zna ktoś jakąś osobę lub dobry warsztat który by się tym zajął.
[ Komentarz dodany przez: jeżu: Pią Mar 23, 2012 21:16 ]
Witam Chyba idziesz troszkę na łatwiznę. Na forum obowiązuje regulamin, którego pewnie nie doczytałeś... identyczny świeży temat jest TUTAJ Temat zamykam