Zestaw naprawczy czy koło dojazdowe
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Napisałeś w dziale giełda przenieś temat do działu ogólnegorafi pisze:Dolacze sie. Co wchodzi w zestaw ratunkowy przy 7-mio miejscowym? Ja mam tylko kompresorek.
Ale jak mam być szczery to zainwestuj w dojazdówkę lub zapasowe koło.
W ASO dokupisz zestaw za jakieś 300PL - 500 PLN lub poszukaj na alledrogo.
W zestawie w Twojej wersji powinno być:
klucz do kól ,klucze płaskie 10, 12, 13 , lewarek (możliwe), klamra do holowania , kluczyk do ściągania dekielka z kół , el.pompke na 12 V , klej do opon , apteczka , trójkąt w klapie bagażnika.
Opinię co do zestawu naprawczego mówiąć oględnie są kiepskie. Opona się nie nadaje do regeneracju po uzyciu tego lub koszt Cię przerazi. Ta maź zostaje w środku i uszczelnia wszystko, a wulkanizator wywali Cię razem z oponą za drzwi :-)
O dojazdówkach poczytaj tutaj
klik dojazdówki.
A i pamiętaj - zainwestuje też w dobry klucz krzyżakowy ten co jest dołączony to co najwyżej możesz mieć by mieć.
- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
Potwierdzam. Ten klucz jest dobrze dopasowany do śruby i mozna na nim stanąć bez obawy o ześlizgnięcie się ze śruby,ale prócz niego wożę taki rozkładany długi.Krzyżakowy jest niepraktyczny,bo nie ma gdzie schowaćRauko pisze:A jeżeli chodzi o klucz, który jest w zestawie, to jest ok - ja sobie tylko do niego rurkę do przedłużenia znalazłem i zawsze odkręcę
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy