здравствуйте товарищи! Pozdrowienia ze Świętego Miasta! Jestem Rafał, lat 25, rodowity Częstochowianin (Częstochowa - taka duża wieś w północnej części województwa śląskiego
Niech będzie pochwalony...*
-
rafiki
- Auto:: Octavia 2.0 TDI 2010 r.
- Imię:: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Niech będzie pochwalony...*
*ciąg dalszy każdy dopasowuje pod siebie 
здравствуйте товарищи! Pozdrowienia ze Świętego Miasta! Jestem Rafał, lat 25, rodowity Częstochowianin (Częstochowa - taka duża wieś w północnej części województwa śląskiego
). Od niemal 5 lat podróżuję Octavią (najpierw poczciwy 1.9 TDI-VP AGR, w styczniu zeszłego roku zmieniony na 2.0 TDI-CR CFHC), w rodzinie jest obecny od nowości VW Polo Classic (rocznik '97), Fabia (rocznik '06) i druga Octavia (rocznik '05) z VAG a spoza to E-Klasa (rocznik '00). Od kupna pierwszej Octavii należę do OCP (w przeciwieństwie do części userów nie sprowadziły mnie tam problemy z autem
). Co mnie tu sprowadziło? Wspólne uczestnictwo w najbliższym zlocie ogólnopolskim
trafiłem tu dzięki Pawłowi (spj), który na łamach OCP poinformował, że współdzielimy ośrodek. Co o mnie? Od kilku lat działam w jednej z dużych firm ochroniarskich (nie powiem jakiej
), gdzie kieruję kilkuosobowym zespołem i w drugiej mniejszej, gdzie zajmuję się zabezpieczaniem imprez masowych (przede wszystkim plenery w okolicach Częstochowy) - wiem, co mi wolno a co nie, ale ludzie nie wiedzą więc postraszyć czasem można
. Zainteresowania mam różne: motoryzacja, komputery, broń palna, muzyka, trochę prawo. Studiowałem logistykę (licencjat i, mam nadzieję, mgr - trzeba w końcu napisać tę pracę, bo już prawie kwiecień
), obecnie robię jeszcze studia podyplomowe na kierunku transport i spedycja (w razie pytań służę pomocą w miarę możliwości - nie, nie powiem co zrobić żeby ITD dało kierowcom spokój, bo nie wiem
). To by było chyba na tyle z mojej strony więc do zobaczenia w czerwcu 
- marcyb3
- Expert
- Auto:: Touran 1,9 105 KM,2007r
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 141 razy
- Otrzymał podziękowań: 182 razy
Re: Niech będzie pochwalony...*
wyklepane z garażu przy piwku [WHITE SMILING FACE]
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy