Takie coś vw wymyślił na gryzonie, ale można bez problemu samemu wyrzeźbić z alumienium (cena w aso koło 200zl )1K0825851 literke na końcu trzeba odpowiednio dobrać do silnika bo różnie wydechy lecą
A i jeszcze można szczotki na drążek i półosie dołożyć: https://www.google.pl/search?q=1K082585 ... 5V_Q61gnkM:
Nie wiem ile to jest warte ale wczoraj na własne oczy widziałem przegryziony metalowy wirnik w pompie drenażowej zamontowanej w studni przy moim bloku. Ale żeby się tam dostać to gryzonie musiały pokonać grubą metalową kratę.
Na gryzonie to polecam najgorszą kostkę toaletową podwieszoną w komorze silnika i ewentualnie gdzieś pod autem. 2-3zl dwa razy do roku i spokój.
Sprawdzone.
swimmer pisze:Nie wiem ile to jest warte ale wczoraj na własne oczy widziałem przegryziony metalowy wirnik w pompie drenażowej zamontowanej w studni przy moim bloku. Ale żeby się tam dostać to gryzonie musiały pokonać grubą metalową kratę.
Na gryzonie to polecam najgorszą kostkę toaletową podwieszoną w komorze silnika i ewentualnie gdzieś pod autem. 2-3zl dwa razy do roku i spokój.
Sprawdzone.