Klucz do relingów volkswagen

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
lumik_2007
Kandydat
Auto:: Touran Trendline 1,6 2005
Imię:: Łukasz
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Klucz do relingów volkswagen

Post autor: lumik_2007 »

Witam wszystkich, kupiłem relingi oryginalne tzn belki do relingów volkswagen touran nr katalogowy 1T0 860 019 niestety sprzedający nie wysłał mi klucza w kształcie litery T. Twierdzi, że go nie posiada. Byłem dziś w ASO. Klucz kosztuje 78 zł ale trzeba znać kod klucza, którego nie posiadam :(
Zestaw klucz + śruby to koszt 190 zł. Wiecie może jaki jest numer katalogowy tego zestawu? Jeżeli nie znajdę taniej niż w ASO będę musiał wymienić śruby na jakieś inne np torx. Trochę się rozpisałem. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. ObrazekObrazek

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
lumik_2007
Kandydat
Auto:: Touran Trendline 1,6 2005
Imię:: Łukasz
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Re: Klucz do relingów volkswagen

Post autor: lumik_2007 »

lumik_2007 pisze:Witam wszystkich, kupiłem relingi oryginalne tzn belki do relingów volkswagen touran nr katalogowy 1T0 860 019 niestety sprzedający nie wysłał mi klucza w kształcie litery T. Twierdzi, że go nie posiada. Byłem dziś w ASO. Klucz kosztuje 78 zł ale trzeba znać kod klucza, którego nie posiadam :(
Zestaw klucz + śruby to koszt 190 zł. Wiecie może jaki jest numer katalogowy tego zestawu? Jeżeli nie znajdę taniej niż w ASO będę musiał wymienić śruby na jakieś inne np torx. Trochę się rozpisałem. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. ObrazekObrazek

Taki właśnie klucz jest mi potrzebny Obrazek

ODPOWIEDZ