Witam!
Poniewaz w różnych watkach byla podejmowana dyskusja o tym czy pełnowymiarowy "zapas" miescie sie we wnece w bagazniku. Otórz w Higline z obnizona podłoga i zestawem naprawczym koło zapasowe o rozmiarze 205 /55 R16 sie NIE miesci Wneka jest za płytka
Widze ze nikt nie załapał (poza peterb)... Chodzi mi o taka wersje bagaznika jaka JA mam z obnizona podłoga bez schowków Srednica wneki jest wystarczajaca ale jest za płytka!
Podłoga u mnie jest obnizona wzgledem rantu bagaznika o dobre 7 cm i opona wystaje z wneki... Zreszta u piatka69 tez wyglada jakby wystawała... niestety słaba rozdzielczos i nie mogłem sie przyjrzec
andrz3j ja tez mam 5 osobówke...
mam trendline, jaką dojazdówke mam kupić ? 16cali ? 18 cali ? bo jak dzwoniłem do firmy http://www.beretta.waw.pl/
to mi koles powiedzial ze 16 wejdize 17 już nie wejdzie a tak wogule to orginalna dojkazdówka do tego modelu to jest rozmiar 18 cali - wymiękam ! to 18 jest przewidziana a 17 sie nie zmiesci ?
marynarz75 pisze:rudek na wlepce pod klapka wlewu paliwa masz a przynajmniej powinienes miec podane jakie powinno byc cisnienie w oponach i rozmiar dojazdówki...
Niestety nie mam informacji o rozmiarze dojazdówki.
potrzebuje kupic jeszcze w tym tygodniu ze wzgledu na wyjazd, patrze na allegro i nie wiem co z tym rozmiarem 16 17 czy 18'
mam wersje 5 osobową i chcialbtym ja zmieścic zamiast zestawu naprawczego może mi ktoś doradzić ?
mam wersje 5 osobową i chcialbtym ja zmieścic zamiast zestawu naprawczego może mi ktoś doradzić ?
Ja u siebie na nalepce pod klapką wlewu paliwa nie ma rozmiaru opon tylko dane odnośnie ciśnienia.
Zaryzykowałem i kupiłem dojazdówke 18' (drogo ). Wyciągnałem styropian i koło weszło (wersja 5 osobowa).
Klapę trzeba lekko docisnąć aby ją zamknąć - przekręcić pokrętła.
Nie wiem jak będzie u ciebie tak, że jak już kupisz to na swoje ryzyko.