Jako że pełno tu expertów zwracam się z prośbą.
Naszło mnie na zabudowanie CB zamiast zmieniarki której nie mam.
Moje pytanie jest następujące, z jakiego materiału zrobić tzw. szufladę na w której będzie wycięty otwór na CB. Chciałbym aby to estetycznie wyglądało.
Na foto widać jak będzie to wyglądać.
Za wszelką pomoc wielkie dzięki.
Ostatnio zmieniony śr cze 20, 2012 10:30 przez aki, łącznie zmieniany 2 razy.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Turanek pisze:aki, na długość wejdzie, czy musisz dno jeszcze wycinać? Rozumiem, że głośnik wyprowadzisz na zewnątrz?
No i chyba je obrócisz w stronę kierowcy...
No dno jeszcze muszę wyciąć, radio wejdzie spokojnie, no głośnik będe musiał też gdzieś zamontować w niewidocznym miejscu.
No tak będzie obrócone to foto to tylko poglądowe jest.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Turanek pisze:aki, na długość wejdzie, czy musisz dno jeszcze wycinać? Rozumiem, że głośnik wyprowadzisz na zewnątrz?
No i chyba je obrócisz w stronę kierowcy...
No dno jeszcze muszę wyciąć, radio wejdzie spokojnie, no głośnik będe musiał też gdzieś zamontować w niewidocznym miejscu.
No tak będzie obrócone to foto to tylko poglądowe jest.
Aki a sprawdź jak będzie słychać bez wyprowadzenia głośnika - ja u siebie mam CB położone na i podłokietnik zasłania i w miarę dobrze słyszę.
kurcze najłatwiej było by zabudować radio po wyciągnięciu kieszeni plastikowej, wtedy nie trzeba było by wiercić otworów w kieszeni bo wszystkie kable są na wierzchu.
aki pisze:kurcze najłatwiej było by zabudować radio po wyciągnięciu kieszeni plastikowej, wtedy nie trzeba było by wiercić otworów w kieszeni bo wszystkie kable są na wierzchu.
ja mam właśnie tak zrobione... wyciągam kiedy mi jest potrzebne do innego samochodu i nie ma problemu... do sprzedazy wkładam kieszen bez dziur...
aki pisze:kurcze najłatwiej było by zabudować radio po wyciągnięciu kieszeni plastikowej, wtedy nie trzeba było by wiercić otworów w kieszeni bo wszystkie kable są na wierzchu.
ja mam właśnie tak zrobione... wyciągam kiedy mi jest potrzebne do innego samochodu i nie ma problemu... do sprzedazy wkładam kieszen bez dziur...
aki pisze:Dodi podeślij foto, pomógłbyś mi tymi fotami
narazie nie dysponuje ale jak chcesz to zrobie... a tak w skrócie to wyciągasz schowek lub zmieniarkę, wkładasz CB mocowane na tej samej zasadzie jak gdzie indziej, doprowadzasz kabel antenowy od spodu tunelu, zasilanie bierzesz z tylnej zapalniczki na tzw. motylki i gotowe...
narazie nie dysponuje ale jak chcesz to zrobie... a tak w skrócie to wyciągasz schowek lub zmieniarkę, wkładasz CB mocowane na tej samej zasadzie jak gdzie indziej, doprowadzasz kabel antenowy od spodu tunelu, zasilanie bierzesz z tylnej zapalniczki na tzw. motylki i gotowe...
motylki? czy krokodylki?
bo jak motylki to zrób zdjęcia bo nie wiem jak to wygląda
motylki? czy krokodylki?
bo jak motylki to zrób zdjęcia bo nie wiem jak to wygląda
ok może i krokodylki brakowało mi tego słowa w każdym bądź razie chodzi o te czerwone, najczesciej, zapinki łączące przewody bez konieczności izolacji...