Koledzy,
Może banalne pytanie ale nie chcę sobie połamać plastików. Chcę wymienić schowek na podszybiu na zamykany (aktualnie jest bez pokrywy). Próbowałem dziś wyjąć ten wkład - na szybko bo ciemno sie robiło. Odkręciłem śrubkę pod gumową wykładzinką ale nijak nie mogłem wyciągnąć tego plastiku więc odpuściłem żeby nie narobić problemów. Pytanie czy właśnie tak sie wyciąga ten plastik tylko trzeba więcej zdecydowania czy może trzeba demontować ten srebrny plastik wokół żeby wyjąć wkład schowka?
Jeśli temat już gdzieś był to sorki za bałagan ale o radę i tak poproszę...
Turanek pisze:Po odkręceniu tej śrubki odchylasz schowek od szyby do góry. Jeszcze będziesz musiał wymienić nawiewy, bo pod schowek zamykany jest innaczej wycięty.
Dzięki za info Turanek. A z tymi nawiewami to mnie zaskoczyles bo nie sądziłem że aż taki mod się zrobi z wymiany "głupiej klapki".
[ Dodano: Nie Maj 20, 2012 11:26 ]
Turanek pisze:Jeszcze będziesz musiał wymienić nawiewy, bo pod schowek zamykany jest innaczej wycięty
Turanek pisze:Po odkręceniu tej śrubki odchylasz schowek od szyby do góry. Jeszcze będziesz musiał wymienić nawiewy, bo pod schowek zamykany jest innaczej wycięty.
Dzięki za info Turanek. A z tymi nawiewami to mnie zaskoczyles bo nie sądziłem że aż taki mod się zrobi z wymiany "głupiej klapki".
[ Dodano: Nie Maj 20, 2012 11:26 ]
Turanek pisze:Jeszcze będziesz musiał wymienić nawiewy, bo pod schowek zamykany jest innaczej wycięty