Spot TouranKlubPolska
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
Spot TouranKlubPolska
Hallo!
Pomału bo pomału ale zastanawiam się nad możliwością pewnie skromnego, pierwszego, forumowego zlotu. Jak myślicie gdzie znajduje się większość użytkowników? Jaki region był by najbardziej odpowiedni? Zabieramy się pomału do tego czy czekamy na większą ilość użytkowników? Co myślicie o Pile? Na lotnisku? Jeśli było by zainteresowanie mógł bym zrobić "wywiad" co i jak, mam niedaleko.
Pomału bo pomału ale zastanawiam się nad możliwością pewnie skromnego, pierwszego, forumowego zlotu. Jak myślicie gdzie znajduje się większość użytkowników? Jaki region był by najbardziej odpowiedni? Zabieramy się pomału do tego czy czekamy na większą ilość użytkowników? Co myślicie o Pile? Na lotnisku? Jeśli było by zainteresowanie mógł bym zrobić "wywiad" co i jak, mam niedaleko.
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
- spacewalker
- Władca postów
- rumun_58
- Użytkownik
- Auto:: 1T1 HL BLS 06"
- Imię:: Bartek
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Ja też jestem za, tylko tak jak kolega spacewalker każdy z nas jest z innej strony Polski i może być ciężko znaleźć kompromis, gdzie zrobić dla np 8 osób, bo nie sądzę, żeby kolega z Warszawy leciał na Dolnyśląsk i na odwrót tylko, aby się spotkać na parę godzin dajmy na te dwie trzy godziny i gonił do domu spowrotem taki szmat drogi, lepiej by było pokminić jakieś neutralne miejsce, może gdzieś "pośrodku" Polski np. nad jakimś jeziorkiem, aby się od razu kimnąć i rozjechać drugiego dnia.
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
Propozycje, pomysły i jeszcze raz propozycje Panowie! 
EDIT: Co myślicie o tym żeby założyć konto i wpłacać jakieś symboliczne sumy np. kto na ile "się poczuje" co by było na spoty? Czy może większa partyzantka np. pod marketem czy coś? Ale np. spotkać się nad jakimś jeziorkiem, domek wynająć, grilla zrobić to już inaczej wygląda.

EDIT: Co myślicie o tym żeby założyć konto i wpłacać jakieś symboliczne sumy np. kto na ile "się poczuje" co by było na spoty? Czy może większa partyzantka np. pod marketem czy coś? Ale np. spotkać się nad jakimś jeziorkiem, domek wynająć, grilla zrobić to już inaczej wygląda.
- spacewalker
- Władca postów
- GASIOR997
- Specjalista
- Auto:: SHARAN 7N2
- Imię:: GASIOR
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 61 razy
Takie miejsce to może było dobre OLSZTYN , BIAŁYSTOK , WARSZAWA , RZESZĂW
Ostatnio zmieniony ndz lut 19, 2012 19:34 przez GASIOR997, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak pomogłem to podziękowanie! - Pozdrawiam