Witajcie mam problem z klima grunt ze 3 nawiewy dmuch zimnym a lewy cieply na 16° to problem jest z temperatura jeśli temperarura pokaże na zewnątrz 25° przestaje działać słychać nadmuchy ale nie puszczą powoetrza tak samo na obiegu zamkniętym ale jak nacisnę econ to wpuszcza ale nie tak zimne pomocy nie da sie jeździć
1.6 fsi 2003r
Mateusz5423 pisze:Witajcie mam problem z klima grunt ze 3 nawiewy dmuch zimnym a lewy cieply na 16° to problem jest z temperatura jeśli temperarura pokaże na zewnątrz 25° przestaje działać słychać nadmuchy ale nie puszczą powoetrza tak samo na obiegu zamkniętym ale jak nacisnę econ to wpuszcza ale nie tak zimne pomocy nie da sie jeździć
1.6 fsi 2003r
Kolego popraw ten tekst i temat bo tego nie idzie czytać. Przy tym co opisujesz nie ma błędów?? Czym te błędy sprawdzałeś?
Klima nie pokaze bledow czujnikow temperatury ja tak mialem dopiero w wartosciach mierzonych zobaczylem ze zla temperature odczytuje i dla tego dmuchal nie tak jak trzeba albo przestawal u mnie to byl czujnik na lewej kratce nawiewu moze u Ciebie jest podobnie.