Witam
Mam taki problem otóż jak załącze klimatronik to leci zimne powietrze ale nawet jak ustawić temperatury 26 stopni to nadal wali zimny powietrzem tak jak by ta regulacja temperatury wogole nie działała. Dopiero jak przekręceniu do końca w prawo i zaswieci się z 26 na hi zaczyna lecieć ciepłe powietrze.
Zaznaczam że samochód kupiłem dopiero co i sprzedawca nabijał czynnik na nowo.
Pozdrawiam
Problem z klimatyzacją
- wesol
- Władca postów
- Auto:: touran BLS i 2x CAYC
- Imię:: Pawel
- Podziękował: 21 razy
- Otrzymał podziękowań: 420 razy
Re: Problem z klimatyzacją
Nabić to nabił ciebie ten sprzedający. Klimy się nie nabija. Albo czynnik tam jest bo jest szczelny układ.
Zapewne problem masz z silniczkiem od nastaw tej temperatury. Zapewne znajdziesz manuał odnośnie tego silniczka itp.
Zapewne problem masz z silniczkiem od nastaw tej temperatury. Zapewne znajdziesz manuał odnośnie tego silniczka itp.
1T2 BLS oraz 2x 1T3 CAYC
- gordon
- ____________________

- Auto:: Touran 1.9 TDI BKC '05
- Imię:: Ireneusz
- Podziękował: 115 razy
- Otrzymał podziękowań: 188 razy
Podłącz VCDS, a na 99% dowiesz się co go boli.pab11o pisze:Witam
Mam taki problem otóż jak załącze klimatronik to leci zimne powietrze ale nawet jak ustawić temperatury 26 stopni to nadal wali zimny powietrzem tak jak by ta regulacja temperatury wogole nie działała. Dopiero jak przekręceniu do końca w prawo i zaswieci się z 26 na hi zaczyna lecieć ciepłe powietrze.
Zaznaczam że samochód kupiłem dopiero co i sprzedawca nabijał czynnik na nowo.
Pozdrawiam
-
pab11o
- Auto:: Tiguan 2.TDI. 2012
- Imię:: Piotrek
Więc muszę jechać gdzieś na warsztat. A może lepiej kupic własny kabel tylko jaki do tego vcds?