Bardzo chętnie przejechałbym się na zlot posiadaczy i miłośników Tourana z wielkopolski bądź bliskich jak i dalekich okolic. Wpisywać się tutaj, co do dni czy godzin będziemy prawdopodobnie ustalać pod koniec jeśli uzbiera się kilkadziesiąt chociażby miłośników naszych Vw.
Pozdrowienia
Ostatnio zmieniony wt lut 12, 2013 13:49 przez gsmfun, łącznie zmieniany 7 razy.
Witam a i ja byłbym chętny byle nie po 25.08 ale wcześniej nie ma problemu sobota lub niedziela jestem na TAK !
[ Dodano: Sro Sie 08, 2012 14:12 ]
gsmfun pisze:Bardzo chętnie przejechałbym się na zlot posiadaczy i miłośników Tourana z wielkopolski bądź bliskich jak i dalekich okolic. Wpisywać się tutaj, co do dni czy godzin będziemy prawdopodobnie ustalać pod koniec jeśli uzbiera się kilkadziesiąt chociażby miłośników naszych Vw.
Pozdrowienia
widzę że chętnych brak ......no cóż wakacje a my gsmfun zrobimy sobie spotik na shellu...?
Widze wlasnie aura moze nie dopisuje bo u nas w wielkopolsce to w tym roku straszna kratka jest ;/ no mozna mozna jak najbardziej shell obok strazy pożarnej - bo to jeden jedyny shell we wrzesni ;d
Mechatronik z zawodu..
bujający w świecie Elektroniki i Automatyki
to mamy narazie 4 osoby jeszcze ktoś z okolic Poznania ? z wielkopolski ? myśle że nawet jak nas z 6-8 a dobrze by bylo 10ciu bedzie to mozna juz sie gdzieś umowić
Mechatronik z zawodu..
Muti siedzisz w poznaniu czy jak ? domyslam sie ze studiujesz tam podobnie jak ja . Przy a2 bez problemu Poznan mysle ze to optymalne miejsce do spotkania. to juz mamy 6 osób ja osobiscie tak myslalem na zakonczenie lata czyli po 14.09 i zmiescic sie z tym spotkankiem do końca września więc między 14.09 a 30.09
Mechatronik z zawodu..
Witam . Widzę ze temat nabiera rozpędu ja rownież pisze sie na spotkanie we wrześniu i jak najbardziej niedziela. .
gsmfun jeśli już w Poznaniu to moze zbiórka przy M-1 a dokładnie pod Norauto i wspólny przejazd do miejsca.... I tu prośba do Ciebie i do wszystkich chętnych o propozycje ciekawego miejsca w Poznaniu...co byśmy mogli posiedzieć i pogadać. Pozdrawiam i czekam na propozycje
Malta myśle jest ciekawą opcją w Poznaniu z ordókiem letnim nazewnątrz a z tego co pamietam gdyż teraz nie ma mnie w poznaniu aktualnie ale parking jest tuz obok i miejsca starczy na wszystkie auta spokojnie
Mechatronik z zawodu..
giow jak masz navi bez problemu damy rade jesli nie to przy zjedzie z a2 na jakiejs najblizszej stacji bede wyjade po ciebie zaden problem ale to dogadamy sie blizej jak ustalimy termin.
Mechatronik z zawodu..