Montaż kamery cofania
- leonis
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Montaż kamery cofania
Witam , mam pytanie czy ktoś montował sobie kamere cofania o numerze 7P6.980.551C ,bo mam możliowśc kupienia a nie wiem jak z montażem 
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: Montaż kamery cofania
Ja zamierzam za tydzień montować z Mariusz788004 z Legionowa, wcześniej u siebie montował kamerę podpytaj.leonis pisze:Witam , mam pytanie czy ktoś montował sobie kamere cofania o numerze 7P6.980.551C ,bo mam możliowśc kupienia a nie wiem jak z montażem
- mariusz788004
- Użytkownik
- Auto:: 1.9tdi avq 2004
- Imię:: mariusz
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
Witam.Tak montowałem wczesniej kamerke ta [nieorginalna---w swiatełko podswietlenia tablicy z modułem wyzwalajacym tuner telewizyjny]----wiele mozliwosci z tym modułem.np.druga kamera,mozliwosc podpiecia dodatkowego zródła av
Teraz zakupiłem kamere orginalna od passata.Problem polega na tym ze trzeba wywalic cały mechanizm [klamke ze swiatełkami]rozfrezowac otwor klamki,nastepnie zakupic nowe swiatełka podswietlenia tablicy[ktore sa zamałe--trzeba kombinowac]wszystko pomalowac zeby nierdzewiało.No najwazniejsza rzecz--trzeba zdobyc specjalny kabel z kamery do rns510.Jeszcze testy na to zeby nieprzepuszczała kamera i swiatełka wody do srodka.Naprawde sporo roboty,wiec zastanówcie sie czy warto.Kwestia za ile mozesz miec taka kamere.Ja potrzebuje nowa obudowe bo niestety uległa czesciowemu rozwaleniu.Daj znac.
Teraz zakupiłem kamere orginalna od passata.Problem polega na tym ze trzeba wywalic cały mechanizm [klamke ze swiatełkami]rozfrezowac otwor klamki,nastepnie zakupic nowe swiatełka podswietlenia tablicy[ktore sa zamałe--trzeba kombinowac]wszystko pomalowac zeby nierdzewiało.No najwazniejsza rzecz--trzeba zdobyc specjalny kabel z kamery do rns510.Jeszcze testy na to zeby nieprzepuszczała kamera i swiatełka wody do srodka.Naprawde sporo roboty,wiec zastanówcie sie czy warto.Kwestia za ile mozesz miec taka kamere.Ja potrzebuje nowa obudowe bo niestety uległa czesciowemu rozwaleniu.Daj znac.