Montaż kamery cofania

Czyli problemy z prądem w VW Touran (osprzęt elektryczny, włączniki, przekaźniki, szyby elektryczne, oświetlenie itp.)
Awatar użytkownika
leonis
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::

Montaż kamery cofania

Post autor: leonis »

Witam , mam pytanie czy ktoś montował sobie kamere cofania o numerze 7P6.980.551C ,bo mam możliowśc kupienia a nie wiem jak z montażem :)
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Re: Montaż kamery cofania

Post autor: cheles »

leonis pisze:Witam , mam pytanie czy ktoś montował sobie kamere cofania o numerze 7P6.980.551C ,bo mam możliowśc kupienia a nie wiem jak z montażem :)
Ja zamierzam za tydzień montować z Mariusz788004 z Legionowa, wcześniej u siebie montował kamerę podpytaj.
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
leonis
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: leonis »

szukam kogoś kto montował taką kamerę ,bo moge miec kilka sztuk w dobrych pieniążkach :)
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Post autor: cheles »

leonis pisze:szukam kogoś kto montował taką kamerę ,bo moge miec kilka sztuk w dobrych pieniążkach :)
Sprecyzuję kamera cofania z podłączeniem pod RNS 510 ? Jeżeli tak to byłbym zainteresowany zakupem w zależności od kwoty oczywiście tak gdzieś 40 % ceny w ASO ;) A Mariusz montował w swoim.
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
mariusz788004
Użytkownik
Auto:: 1.9tdi avq 2004
Imię:: mariusz
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Post autor: mariusz788004 »

Witam.Tak montowałem wczesniej kamerke ta [nieorginalna---w swiatełko podswietlenia tablicy z modułem wyzwalajacym tuner telewizyjny]----wiele mozliwosci z tym modułem.np.druga kamera,mozliwosc podpiecia dodatkowego zródła av
Teraz zakupiłem kamere orginalna od passata.Problem polega na tym ze trzeba wywalic cały mechanizm [klamke ze swiatełkami]rozfrezowac otwor klamki,nastepnie zakupic nowe swiatełka podswietlenia tablicy[ktore sa zamałe--trzeba kombinowac]wszystko pomalowac zeby nierdzewiało.No najwazniejsza rzecz--trzeba zdobyc specjalny kabel z kamery do rns510.Jeszcze testy na to zeby nieprzepuszczała kamera i swiatełka wody do srodka.Naprawde sporo roboty,wiec zastanówcie sie czy warto.Kwestia za ile mozesz miec taka kamere.Ja potrzebuje nowa obudowe bo niestety uległa czesciowemu rozwaleniu.Daj znac.
ODPOWIEDZ