Witam,
czy ktos poleci sprawdzone zrodlo skad mozna sciagnac/kupic najnowsza mape do RNS300 - czy juz raczej nie sa wypuszaczane aktualizacje do tego modelu?
Pozdrawiam
Slawek
RNS 300 Mapa Polski
- swimmer
- Expert
- Auto:: VW Touran
- Imię:: Lukasz
- Podziękował: 48 razy
- Otrzymał podziękowań: 118 razy
Re: RNS 300 Mapa Polski
lub... zainwestuj w dobry uchwyt magnetyczny i przyczep tablet na szczycie deski to wpiszesz się w aktualny trend 
nie dostaniesz aktualnych map do tego modelu, o ile na zachodzi drogi się bardzo nie zmieniają, to w PL juz tak.
do tej pory spotkałem się z dwoma fabrycznymi nawigacjami które radziły sobie równie dobrze lub niewiele lepiej niż google maps (BMW i Renault), gdzie masz na bieżąco info o korkach, wypadkach, objazdach etc. w reszcie aut kierowcy z premedytacja odpalali telefon albo Android Auto.
kupiłem uchwyt magnetyczny w nawiew i wchodząc do auta już z automatu wrzucam telefon na magnes, głosowo odpalam mapy i adres jeśli trzeba.

nie dostaniesz aktualnych map do tego modelu, o ile na zachodzi drogi się bardzo nie zmieniają, to w PL juz tak.
do tej pory spotkałem się z dwoma fabrycznymi nawigacjami które radziły sobie równie dobrze lub niewiele lepiej niż google maps (BMW i Renault), gdzie masz na bieżąco info o korkach, wypadkach, objazdach etc. w reszcie aut kierowcy z premedytacja odpalali telefon albo Android Auto.
kupiłem uchwyt magnetyczny w nawiew i wchodząc do auta już z automatu wrzucam telefon na magnes, głosowo odpalam mapy i adres jeśli trzeba.
-
- Auto:: Touran 1.9 TDI 2008
- Imię:: Slawek
Re: RNS 300 Mapa Polski
Witam,
wielkie dzieki koledzy za informacje! @Dziadek13 - super patent!
-- Cz wrz 10, 2020 10:32 --
wielkie dzieki koledzy za informacje! @Dziadek13 - super patent!

-- Cz wrz 10, 2020 10:32 --
A mozna wiedziec jakie dopasowales? Bo u mnie jest jeszcze kwestia, ze fabrycznie jest zintegrowany zestaw glosnomowiacy (parrot) z radiem i sie zastanawiam, czy chinskie radio podpasi.misiek775 pisze:Za cenę map możesz kupić chińskie radio z Androidem. Zmieniłem i żałuję że tak późno.