Witam!
co radzicie zrobić z małym pęknięciem skóry na kierownicy, ponizej fotka, ok 1-2mm.
szpachla do skóry ?
https://allegro.pl/oferta/czarna-plynna ... 6599901361
dzięki
drobne pęknięcie skóry na kierownicy
-
- Przeglądacz
- Auto:: 1T1 1.9 BLS '06 PFL
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Re: drobne pęknięcie skóry na kierownicy
Jak poszpachlujesz to zdałoby się pomalować, bo szpachlę wyciągniesz spoconymi dłońmi. Zaimpregnować czymś, albo przybrudzić żeby nie rzucało się w oczy, albo oddać na nowe szycie ~150zł.
- swimmer
- Expert
- Auto:: VW Touran
- Imię:: Lukasz
- Podziękował: 48 razy
- Otrzymał podziękowań: 118 razy
to jest w takim miejscu ze aby to dobrze naprawić trzeba się mocno naracować.... szpachla, polerka, malowanie, lakier.... zostawić, a jak bardzo Cię to razi to tylko oddać do obszycia.
-
- Początkujący
- Auto:: 1.5 TSI
- Imię:: jackie
co np polecasz ? to co zalinkowalem ?las3rr pisze:Zaimpregnować czymś, albo przybrudzić żeby nie rzucało się w oczy
generalnie jest to 1-2 milimetrowy ubytek takze szkoda mi cos robic z cala kierownica, chodzi tylko o to aby to sie nie powiekszylo w przyszlosci jesli beda po tym 'jeździł" ręką, dlatego pomyślałem o jakimś kleju czarnym może aby tam kapkę dać aby to sie trzymało
-
- Przeglądacz
- Auto:: 1T1 1.9 BLS '06 PFL
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
To jest szpachla, więc będzie trzeba zeszlifować a resztę jak wyżej.jackie pisze:co np polecasz ? to co zalinkowalem ?
A ja raczej myślałem o zabarwieniu czymś, np. bejcą bądź ewentualnie przybrudzić grafitem z ołówka.
-
- Początkujący
- Auto:: 1.5 TSI
- Imię:: jackie
To też jest opcja, estetycznie to w sumie będzie ok, tylko kwestia czy jeśli nie będzie tam czegoś co to będzie kleiło to czy to się nie rozejdzie bardziej ? skóra jest mocno naciągniętalas3rr pisze:(...) A ja raczej myślałem o zabarwieniu czymś, np. bejcą bądź ewentualnie przybrudzić grafitem z ołówka.jackie pisze:co np polecasz ? to co zalinkowalem ?