Skręcone Tourany spod Radomia www.autoporadnik.pl
- DLUGI-74
- Expert
- Auto:: VW Touran Cross
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 54 razy
- Otrzymał podziękowań: 63 razy
Skręcone Tourany spod Radomia www.autoporadnik.pl
Witam.Wczoraj kupiłem gazetke Auto Świat nr 8 wraz z dodatkiem Poradnik i znajduje się w nim świetny artykuł na 26 stronie dotyczący Touranów spod Radomia. www.autoporadnik.pl
- arcadioush
- Przeglądacz
- Auto:: VW Touran 2005 BKC
- Imię:: Arkadiusz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- andrz3j
- Specjalista
- Auto:: T1, 1.6 FSI BAG, 2003
- Imię:: Andrz3j
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 101 razy
Teoretycznie wszedzie tak robia. U mnie w miejscowosci np. byl passat mial przebieg 600 k km, cofneli na 170 kkm.Ogolnie ladnie wygladal i chodzil.. Jest tez teraz astra 2011 na sprzedaz wystawiona jako bezwypadkowa. Auto bylo roz.... wszystkie jaski wywalone,w desce,w siedzeniach .. ogladalem auto przed i po zrobieniu.
Moim zdaniem powinni "jaja upier..... i nogi przy samej dooopie" za takie cos...
Moim zdaniem powinni "jaja upier..... i nogi przy samej dooopie" za takie cos...
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
a czego się spodziewali, tanie mięso jedzą psy.
Ja bym sobie odpuścił auta z Holandii i Francji, gdyż przeważnie serwis jest niekompletny i to jest idealna baza dla handlarzy
wszystko da się zrobić, już znajomi którzy handlują utami w Niemczech mówią mi że w naszym kraju nie można kupić auta z przebiegiem ponad 200 tkm, co to oznacza że większość aut jest cofane i picowane. Sedze trochę w temacie handlu samochodami i wiem że tanio można kupić tourana ale z przebiegiem ok 350 tkm, takowe auta przyjeżdżają do kraju i "cud z nad Wisły" jest ponawiany 
Ja bym sobie odpuścił auta z Holandii i Francji, gdyż przeważnie serwis jest niekompletny i to jest idealna baza dla handlarzy

- andrz3j
- Specjalista
- Auto:: T1, 1.6 FSI BAG, 2003
- Imię:: Andrz3j
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 101 razy
Dokładnie tak jak piszesz. Kiedys szukałem po mobile i autoscout Tourana i nie moglem znalezc Tourana z przebiegiem mniejszym niz 350 kkm. Podatek za diesla w Niemczech jest wyzszy niz benzynka stad tez wyzsze przebiegi.Kupuja dieselki aby robic km zeby im sie oplacalo.aki pisze:....Sedze trochę w temacie handlu samochodami i wiem że tanio można kupić tourana ale z przebiegiem ok 350 tkm, takowe auta przyjeżdżają do kraju i "cud z nad Wisły" jest ponawiany
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
no tak jest, ale w Polsce ludzie jeszcze myślą ze kupią dobre auto tanio i diesel będzie miał 5 lat i 90 tkm przebiegu, dla mnie paranoja.
Uważam że silniki tdi są po to aby dużo jeździć i auta wyposażone w te silniki muszą mieć duże przebiegi. Znajomy dostał od firmy w której pracuje Mercedese GLK nowe auto a w ciągu paru miesięcy zrobił coś ponad 50 tkm, ale on śmiga po całych Niemczech i momentami do Turynu.
Uważam że silniki tdi są po to aby dużo jeździć i auta wyposażone w te silniki muszą mieć duże przebiegi. Znajomy dostał od firmy w której pracuje Mercedese GLK nowe auto a w ciągu paru miesięcy zrobił coś ponad 50 tkm, ale on śmiga po całych Niemczech i momentami do Turynu.