Dobry wieczór,
Mam pytanko do grupy czy można wymienić soczewki nie wyciagając lampy ? Chyba że można je wyczyścić od środka... Jeśli tak to w jaki sposób i jakim dobrym środkiem. Soczewki w moim touranie zrobiły się takie mlekowe
Reflektory przednie
-
Misiek 2009
- Kandydat
- Auto:: Touran 1.6 2008
- Imię:: Grzegorz
- wesol
- Władca postów
- Auto:: touran BLS i 2x CAYC
- Imię:: Pawel
- Podziękował: 21 razy
- Otrzymał podziękowań: 420 razy
Re: Reflektory przednie
Tak. Jest taka możliwość. Otworzyć klapki zaślepiające i wjechać do jeziora. Czasem nie przesadzasz. Ile to wyjąć lampę i zrobić to po normalnemu w domu w cieple, spokoju i przede wszystkim w czystym otoczeniu.
1T2 BLS oraz 2x 1T3 CAYC
-
Krystek_bc
- Kandydat
- Auto:: Touran Cross 1,9TDI 2010r
- Imię:: Krystian
Witam, mam problem z jednym ksenonem(lewym).Z rana lampy zapalają się bez problemu,a po wyłączeniu stacyjki i ponownym włączeniu auta jeden ksenon nie zapala się (+ wyświetlająca się żarówka na wyświetlaczu).Dzisiaj podczas jazdy próbując włączać i wyłączać światła ksenon się zapalił i komunikat zniknął.Co może być przyczyną nie świecącej lampy????
-
meatball
- Kandydat
- Auto:: Caddy 2k5 2017 2.0tdi
- Imię:: Waldek
Zużyty żarnik lub przetwornica - podmień po kolei elementy z 1 lampy do 2, jak po wymianie zacznie siadać w 2 lampie to wiesz co trzeba wymienićKrystek_bc pisze:Witam, mam problem z jednym ksenonem(lewym).Z rana lampy zapalają się bez problemu,a po wyłączeniu stacyjki i ponownym włączeniu auta jeden ksenon nie zapala się (+ wyświetlająca się żarówka na wyświetlaczu).Dzisiaj podczas jazdy próbując włączać i wyłączać światła ksenon się zapalił i komunikat zniknął.Co może być przyczyną nie świecącej lampy????
-
Krystek_bc
- Kandydat
- Auto:: Touran Cross 1,9TDI 2010r
- Imię:: Krystian
- kryszar20
- Początkujący
- Auto:: wv touran, 1.9 tdi, 2007
- Imię:: Kamil
Witam dołączę się do tematu, bo też mam soczewki i strasznie słabo świecą mam Turka po lifcie 2006 co radzicie jakie żarówki lub ledy??