Schowek paseżera - potrzebna pomoc
-
- Auto:: 2.0 dsg 2005
- Imię:: Michał
Schowek paseżera - potrzebna pomoc
Witam.. Chciałbym się przywitać z wszystkimi bo jest to mój pierwszy wpis na forum. Jestem świeżym nabywca Tourana 2005 2. 0 tdi dsg. Musiałem zdemontować schowek pasażera i przy demontazu wyleciało zza niego jakąś część i dwie sprężynki. Gdzie to powinno być ponieważ już poddałem się w szukaniu w aucie jak i w sieci. Proszę o pomoc
-
- Początkujący
- Auto:: Touran BKC 2005
- Imię:: M
- Podziękował: 2 razy
Re: Schowek paseżera - potrzebna pomoc
Obejrzałem schowek u siebie ze wszystkich stron i jedyne miejsce jakie mi przychodzi na myśl to mechanizm ryglujący. Spowalniacze opadania kieszeni są rozwiązane inaczej niż sprężynami więc zamek to jedyne miejsce gdzie na logikę to może siedzieć.
Niestety nie udało mi się dostać do środka a nie chcę czegoś rozwalić. Zobacz czy przy pociągnięciu za klamkę schowka rygle z obu stron kieszeni chowają się prawidłowo. Podejrzewam że z braku tego elementu jeden z rygli schował się na stałe.
Niestety nie udało mi się dostać do środka a nie chcę czegoś rozwalić. Zobacz czy przy pociągnięciu za klamkę schowka rygle z obu stron kieszeni chowają się prawidłowo. Podejrzewam że z braku tego elementu jeden z rygli schował się na stałe.
- marek1629
- Zaawansowany
- Auto:: touran, 1.9 bls 2006
- Imię:: Marek
- Podziękował: 65 razy
- Otrzymał podziękowań: 92 razy
Re: Schowek paseżera - potrzebna pomoc
te części nie pochodzą z części schowka. może gdzieś z nastaw nagrzewnicy. masz klimatic ?
Moje autko marek1629
145.5 KM 323Nm bls
145.5 KM 323Nm bls