vin i do salonu na sprawdzenie, tak jak kolega wspomina lampy od CROSSA lub FREESTYLE, do tego lusterka już z nowej wersji, niby ładny z foto, ale nie pasuje mi ta skóra do tego autka nie wiem dlaczego, może to że kolor taki normalny nie metalic.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
jak nie zestaw głośnomówiący to taxometr może he no i przebieg niziutki jak na diesla
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Turanek pisze:Ciekawe co ma zamontowane na wysokości popielniczki?
odtwarzacz MP3/MP4
ja tam na pierwszy rzut oka nie moge sie do niczego przyczepić...
To może być trasmiter FM. Fakt na pierwszy rzut oka niezły warto obejrzeć na żywo, przejazd i stacja diagnostyczna. Coś za ładny ale może to właśnie jeden na tysiąc warty dokładnych oględzin.
śmignij i zobacz, tak to już jest aby kupić dobre auto w kraju trzeba się najeździć