Widziałem w Bydzi Tourana, miał orurowanie z przodu i na bokach (ładne w chromie).
Z pewną nieśmiałością myślałem i tym od początku, ale księgowa mnie studzi non stop...
Wiecie jaki jest koszt tego przedsięwzięcia?
No i czy technicznie to jest sprawa prosta, czy za dużo rzeźbienia?
Z góry dzięki za sugestie i pomoc.
Patrząc po mocowaniach chyba zbyt skomplikowane być nie może. Wiem, że Turanek montował w czarnym takie bajery. Podpytaj...
Mi osobiście w przypadku Tourana aż tak do gustu to nie przypadło. Chyba, że w wersji Cross.
Ano księgowa chyba przewidziała koszt...
Deko zaporowa dla mnie cena...
O ile przednie (ten model z linku) nie przypadł mi do gustu zbytnio o tyle boczne rurki i owszem.
Te z Cobry są na pewno z certyfikatem, jeśli ci zależy na tym. Druga ważna rzecz to średnica rury, a przede wszystkim grubość ścianki. Ja w Czarnuchu miałem używki, nie z Cobry. Mocowanie bocznych było tak rozwiązane, że nie trzeba było wykonywać żadnych otworów.
zastanawia mnie sensowność stosowania takich dodatków..... przecież zderzenia z sarną to nie wytrzyma jak sądzę więc nie o bezpieczeństwie mowa, co do bocznych rurek to fajnie się prezentują ale poszerzają auto o kilka cm a to znów ( jak dla mnie) powoduje większe ryzyko upaprania nogawek przy wsiadaniu ( wiem można myć auto częściej) co i bez rurek częsciej mi się zdarza niż w poprzednim aucie.