Zamiana RCD310 na RNS510
- RedArt
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 BKD 1T2
- Imię:: Artur
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Zamiana RCD310 na RNS510
Witam
Poszukuje radia RSN510 czym róznia sie wersje i czy jest róznica która moge miec u siebie czy bez znaczenia ? ( widziałęm E H itp. ) samochod jest z 2009 czy ma znaczenie jak radio bedzie 2010-2011 ?
czy oprocz anteny GPS i tej przelotki do anteny radiowej cos wiecej potrzeba ?
na tym RSN510 czujniki parkoania beda dzialac poprawnie tzn bedzie pokazywac obrazowo tak jak w RCD310 ?
Jak sprawa z zasiegiem wtedy ? podorsza sie czy w moim modelu juz nie ( tzn antene mam na dachu chyba ?? )
Poszukuje radia RSN510 czym róznia sie wersje i czy jest róznica która moge miec u siebie czy bez znaczenia ? ( widziałęm E H itp. ) samochod jest z 2009 czy ma znaczenie jak radio bedzie 2010-2011 ?
czy oprocz anteny GPS i tej przelotki do anteny radiowej cos wiecej potrzeba ?
na tym RSN510 czujniki parkoania beda dzialac poprawnie tzn bedzie pokazywac obrazowo tak jak w RCD310 ?
Jak sprawa z zasiegiem wtedy ? podorsza sie czy w moim modelu juz nie ( tzn antene mam na dachu chyba ?? )
- leonis
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Witam , różnice są między wersajami , są starsze wersje A, B sa to RNS ze zwykłym wyświetlaczem , a wyższe modele mają już ekran Led-owy. Również jest róznica z Hdd w navi , są 30 i nowsze 40gb.....ostanio montowałem koledze nową wersje rns i mam wrażenie że jest lepsza dynamika dżwieku 
....a co do parktronika ,jeśli masz wersje z wizualizacją to będzie działać bez problemu

....a co do parktronika ,jeśli masz wersje z wizualizacją to będzie działać bez problemu
-
- Auto:: VW GOLF V
- Imię:: Patryk
Re: Zamiana RCD310 na RNS510
Witajcie.
Nie wiem czy jeszcze ktoś śledzi ten wątek ale spróbuję.
Zmieniłem w swoim Golfie 5 2009 fabryczne RCD310 na RDC510. Wszystko pięknie śmiga ale mam tylko wizualizację czujników przód i tył na radiu. Czytałem, że powino też wyświetlać ustawienia ogrzewania i podgrzewania foteli. U mnie nie wyświetla przy zmianie wskazań temp.
Czy to kwestia kodowania VCDS? Czy inna przyczyna?
Nie wiem czy jeszcze ktoś śledzi ten wątek ale spróbuję.
Zmieniłem w swoim Golfie 5 2009 fabryczne RCD310 na RDC510. Wszystko pięknie śmiga ale mam tylko wizualizację czujników przód i tył na radiu. Czytałem, że powino też wyświetlać ustawienia ogrzewania i podgrzewania foteli. U mnie nie wyświetla przy zmianie wskazań temp.
Czy to kwestia kodowania VCDS? Czy inna przyczyna?