Prośba o ocenę
- MarceL
- Użytkownik
- Auto:: 1,9; 2007
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 2 razy
Prośba o ocenę
Proszę o opinię co do tego egzemplarza:
touranek
Ponadto co jest w ogłoszeniu wiem, że auto jest sprowadzone z Niemiec a ma duńskie papiery. Nie rozumiem tego ale tak powiedział handlarz. Nie posiada książki serwisowej. Numery vin WVGZZZ1TZ5W155214.
albo ten:
touranek2
Przebieg 219 tys. Posiada książkę serwisową. Vin WVGZZZ1TZ4W063108.
ewentualnie ten:
touranek3
i jeszcze jeden:
touranek4
touranek
Ponadto co jest w ogłoszeniu wiem, że auto jest sprowadzone z Niemiec a ma duńskie papiery. Nie rozumiem tego ale tak powiedział handlarz. Nie posiada książki serwisowej. Numery vin WVGZZZ1TZ5W155214.
albo ten:
touranek2
Przebieg 219 tys. Posiada książkę serwisową. Vin WVGZZZ1TZ4W063108.
ewentualnie ten:
touranek3
i jeszcze jeden:
touranek4
Ostatnio zmieniony czw wrz 13, 2012 13:13 przez MarceL, łącznie zmieniany 7 razy.
- MarceL
- Użytkownik
Co do podania vinu, to nie każdy jest cały czas przy samochodzie. Jak nie poda to już wiadomo o co chodzi.
Co do auta z hakiem, to ja takowe aktualnie posiadam i mnie to nie zraża. Takiego już kupiłem i nie żałuję a sam nigdy nic nie ciągnąłem. Ale wiadomo, że w takim przypadku czujność trzeba wzmóc.
Dzięki za opinie i czekam na więcej.
Co do auta z hakiem, to ja takowe aktualnie posiadam i mnie to nie zraża. Takiego już kupiłem i nie żałuję a sam nigdy nic nie ciągnąłem. Ale wiadomo, że w takim przypadku czujność trzeba wzmóc.
Dzięki za opinie i czekam na więcej.
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
auto z Niemiec czyli handlarz w Niemczech przyciągnął auto z Danii i nie rejestrował go bo zaraz miał klienta z Polski, dlatego pisze auto z Niemiec a papiery z Danii
Książki nie ma gdyż leży w koszu u sprzedawcy Niemieckiego bo miał za duży przebieg.
Bodajże drugi Touran może by był ok, ale trzeba go i tak posprawdzać.
Trzeci Touran z Berlina, nadmiar sprzedawców polskich tworzy to samo co u nas jest w kraju. Dlatego ja sobie odpuszczam samochody z Berlina, zbyt blisko do kraju.
Książki nie ma gdyż leży w koszu u sprzedawcy Niemieckiego bo miał za duży przebieg.
Bodajże drugi Touran może by był ok, ale trzeba go i tak posprawdzać.
Trzeci Touran z Berlina, nadmiar sprzedawców polskich tworzy to samo co u nas jest w kraju. Dlatego ja sobie odpuszczam samochody z Berlina, zbyt blisko do kraju.
-
mlodypoznan
- MarceL
- Użytkownik
vin już mam: WVGZZZ1TZ5W185332
Gość twierdzi, że ostatni wpis w książce jest z sierpnia 2011, przy stanie licznika 194 kkm.
Gdyby ktoś mógł zdekodować win to byłbym wdzięczny. Z Jeżem jakoś nie mogę kontaktu złapać.
[ Dodano: Czw Wrz 13, 2012 18:36 ]
Ta antena na dachu jest od GPSa? Byłem przekonany, że od FM. Jednak muszę się jeszcze sporo nauczyć...
Gość twierdzi, że ostatni wpis w książce jest z sierpnia 2011, przy stanie licznika 194 kkm.
Gdyby ktoś mógł zdekodować win to byłbym wdzięczny. Z Jeżem jakoś nie mogę kontaktu złapać.
[ Dodano: Czw Wrz 13, 2012 18:36 ]
Skąd wiesz, że od maja? To nie jest pierwsze ogłoszenie?mlodypoznan pisze:Długo już jest na sprzedaż przynajmniej od maja.Dziwne że ma antene do navi a w srodku zwykłe radio!
Ta antena na dachu jest od GPSa? Byłem przekonany, że od FM. Jednak muszę się jeszcze sporo nauczyć...
-
mlodypoznan