Składane stoliki, podłokietnik
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Składane stoliki, podłokietnik
Czy składane stoliki w oparciach przednich siedzeń są w każdej wersji wyposażenia auta? Podobnie z podłokietnikiem (zwykłym bądź wysuwanym). Czy ich brak może świadczyć o jakiś zmianach, przeróbkach z innych wersji? Czy to jest po prostu opcja wyposażenia?
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Stolik były i są w standarcie oprócz podstawowej wersji, ale można było zamówić.
Co do podłokietnika, to każdy Touran miał na wyposażeniu chyba, że ktoś zamawiając nie chciał podłokietnika.
A i poruszając kwestię podstawej wersji.
Sprawdzając obecny cennik VW to w wersji Trendline (podstawowa) nie ma w standarcie nawet za dopłatą szuflad pod siedzeniami, a np jest w standarcie żaluzja na przestrzeń bagażową, a gdy kupowałem swojego żaluzja była opcją do dokupienia a szuflady w standarcie.
[ Dodano: Czw Wrz 20, 2012 21:46 ]
mam pakiet lusterka składane i regulowane, pakiet zimowy czyli siedzenia i spryski podgrzewane, czujnik zmierzchu z funkcją coming/leaving home, czujnik deszczu. A na przedostatnim spotkaniu warszawskim pod CNK kolega w wersji higline nie miał czujnika zmierzchu i spryskiwaczy. Podejrzewam, że wszystko zależy od tego co było na początku zamawiane u dealera.
Ja przy zamawianiu bardziej skupiłem się na bezpieczeństwie niż taki "pier***" jak stolik z tyłu.
Co do podłokietnika, to każdy Touran miał na wyposażeniu chyba, że ktoś zamawiając nie chciał podłokietnika.
A i poruszając kwestię podstawej wersji.
Sprawdzając obecny cennik VW to w wersji Trendline (podstawowa) nie ma w standarcie nawet za dopłatą szuflad pod siedzeniami, a np jest w standarcie żaluzja na przestrzeń bagażową, a gdy kupowałem swojego żaluzja była opcją do dokupienia a szuflady w standarcie.
[ Dodano: Czw Wrz 20, 2012 21:46 ]
A ja w tej najuboższej:aki pisze:no czyli podstawowa wersja nie ma stolików czyli te najuboższe

Ja przy zamawianiu bardziej skupiłem się na bezpieczeństwie niż taki "pier***" jak stolik z tyłu.
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::