Prośba o ocenę Mazdy 2

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
matti1535
Specjalista
Auto:: Touran
Imię::

Prośba o ocenę Mazdy 2

Post autor: matti1535 »

Taką Mazdę 2 już zarezerwowała moja mama. poproszę o pooglądanie i opinie. http://otomoto.pl/mazda-2-1-4-klima-ser ... 64424.html
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Re: Prośba o ocenę Mazdy 2

Post autor: cheles »

matti1535 pisze:Taką Mazdę 2 już zarezerwowała moja mama. poproszę o pooglądanie i opinie. http://otomoto.pl/mazda-2-1-4-klima-ser ... 64424.html
Ze zdjęć jak dla mnie to nie wiele wynika. Jeżeli już to najlepiej pojechać, obejrzeć, zrobić jazdę testową itp.
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów
Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
Imię:: Tomek
Podziękował: 438 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy

Post autor: Tomas »

Poza tym tu raczej więcej wiemy o Touranach i więcej z doświadczenia potrafimy zauważyć, chyba że ktoś ma taką Mazdę też ?
matti1535
Specjalista

Tomas pisze:Poza tym tu raczej więcej wiemy o Touranach i więcej z doświadczenia potrafimy zauważyć, chyba że ktoś ma taką Mazdę też ?
No ja też niewiele wiem i liczyłem, że ktoś może miał z takim wozidłem do czynienia. Auto kupione, nieco taniej niż w aukcji. Po sprawdzeniu czujnikiem stwierdziłem, że malowane były drzwi pasażera, ale inne elementy ok. Wyposażone to lepiej od mojego Tourana, lecz komfort nieporównywalny. Mam nadzieję, że mamuśka pojeździ tym trochę do marketu i kościółka. Teraz będę miał zabawę bo zamierzam pojeździć jej maluchem (może ktoś chętny na kupno - 1 właścicielka z polskiego salonu ;) ), a dawno nie miałem okazji. Powieszę karteczki i kilka dni pośmigam.
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Post autor: cheles »

matti1535 pisze:
Tomas pisze:Poza tym tu raczej więcej wiemy o Touranach i więcej z doświadczenia potrafimy zauważyć, chyba że ktoś ma taką Mazdę też ?
No ja też niewiele wiem i liczyłem, że ktoś może miał z takim wozidłem do czynienia. Auto kupione, nieco taniej niż w aukcji. Po sprawdzeniu czujnikiem stwierdziłem, że malowane były drzwi pasażera, ale inne elementy ok. Wyposażone to lepiej od mojego Tourana, lecz komfort nieporównywalny. Mam nadzieję, że mamuśka pojeździ tym trochę do marketu i kościółka. Teraz będę miał zabawę bo zamierzam pojeździć jej maluchem (może ktoś chętny na kupno - 1 właścicielka z polskiego salonu ;) ), a dawno nie miałem okazji. Powieszę karteczki i kilka dni pośmigam.
Kurde z chęcią bym kupiłem maluszka ale żona mi już rozwodem grozi, a nie mam gdzie go przechować, żeby nie zauważyła. A który rocznik ?
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów
Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
Imię:: Tomek
Podziękował: 438 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy

Post autor: Tomas »

no daj jakies szczegóły tego malucha, cena foty, rocznik
matti1535
Specjalista

Wszystko podam, czemu nie, tylko muszą rodzice zarejestrować Mazdę. Ojciec płacze już za maluchem, choć sam prawka nie ma i tylko mamuśka go wozi :D Sam bym sobie przechował gdzieś, gdybym miał trochę miejsca w kącie ;) To jest maluch Town z 1999/2000 roku, ciemna zieleń, więcej niebawem.

[ Dodano: Pon Paź 01, 2012 23:23 ]
Jakby ktoś chciał zobaczyć to "maluch" jest na moim FB. Niebawem na Tablica.pl, jak nie będzie chętnych wśród znajomych. http://www.facebook.com/marcin.szecel
ODPOWIEDZ