Półka zamiast schowka w konsoli
- gsmfun
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Półka zamiast schowka w konsoli
No więc tak nie wiem jak tego poszukać cieżko z tym na allegro, możę któryś z kolegów zna oznaczenie albo po ile takie coś można dostaćw ASO? Chodzi o półeczkę którą montuje się w miejsce standardowego schowka w konsolę. Widziałem gdzieś coś takiego i ogólnie bardziej mi przynajmniej pasowało by to niż ten schowek (czasami drgający wręcz wkurzający przy jeździe).

Mechatronik z zawodu..
bujający w świecie Elektroniki i Automatyki
bujający w świecie Elektroniki i Automatyki
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
Jeżeli dobrze rozumiem to chodzi Ci o ten górny schowek w konsoli, zazwyczaj zakładana wersja z zamykaną klapką, a Tobie chodzi o taką półeczkę bez zamykania.
Jeżeli o to Ci chodzi to zakładany raczej tylko w wersjach najmniej wyposażonych, albo specjalnych, raczej większość osób zmienia z tej półki na tą z klapką bo można coś do niej schować i nie leży przedmiot na wierzchu.
Na schemacie nr. 2
http://vw.vag-zapchasti.ru/list.php?id= ... &year=2008
Cena w ASO VW: 149.63 zł
Co do skrzypienia tego schowka to było o tym na forum, można psiknąć specjalnym środkiem, ja użyłem preparatu z firmy Wurth i teraz nic nie skrzypi.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Jeżeli o to Ci chodzi to zakładany raczej tylko w wersjach najmniej wyposażonych, albo specjalnych, raczej większość osób zmienia z tej półki na tą z klapką bo można coś do niej schować i nie leży przedmiot na wierzchu.
Na schemacie nr. 2
http://vw.vag-zapchasti.ru/list.php?id= ... &year=2008
Cena w ASO VW: 149.63 zł
Co do skrzypienia tego schowka to było o tym na forum, można psiknąć specjalnym środkiem, ja użyłem preparatu z firmy Wurth i teraz nic nie skrzypi.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Ostatnio zmieniony wt lis 06, 2012 17:38 przez Tomasz_W-wa, łącznie zmieniany 2 razy.
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
Ja mam założony ten z polifta i do tego psiknąłem sobie tym środkiem co pisałem i nic nie trzeszczy.
Myślę, że spokojnie można psikną również WD 40.
Ten schowek z przedlifta (czytaj starego typu) chyba bardziej jest podatny na skrzypienie przez te rozwiązanie z zawiasem.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Myślę, że spokojnie można psikną również WD 40.
Ten schowek z przedlifta (czytaj starego typu) chyba bardziej jest podatny na skrzypienie przez te rozwiązanie z zawiasem.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Ostatnio zmieniony wt lis 06, 2012 19:04 przez Tomasz_W-wa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Przypomnę tylko, że półka pasuje do innej kratki nawiewu środkowego. Zmieniałem, podbonie jak Leszek, półkę na klapkę i trzeba było kratkę wlotów wymienić. Chyba, że będziesz rzeźbił...
Tutaj masz fotki.
Tutaj masz fotki.
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Touranek wystarczy zakupić ten schowek bez guzika i podejdzie pod te wloty z półką.Turanek pisze:Przypomnę tylko, że półka pasuje do innej kratki nawiewu środkowego. Zmieniałem, podbonie jak Leszek, półkę na klapkę i trzeba było kratkę wlotów wymienić. Chyba, że będziesz rzeźbił...
Tutaj masz fotki.