Czy ktos mnie może naprowadzić, która to jest żarówka 'rear right side lights'? wszystkie działają, szczególnie prawe tylne heh...
noo jedynie których nie udało mi się sprawdzić to świateł 'stop', jutro na spocie ktoś mi pomoże za lustro robić
kontrolka cały czas mi się świeci i komunikat też, a żarówki wydają się wszystkie być ok - no chyba że faktycznie 'prawy stop'
Panowie ja miłem taki błąd, problemem był prawy kierunek przód ,żarówka była oki, wyjąłem ją, przetarłem styk palcem i włożyłem i wszystko wróciło do normy,a pare miechów juz mineło, sprawdz najprościej czy to ten sam błąd prawym kierunkiem
no dziś błąd ustąpił samoczynnie po dwóch dniach... a dziwne bo padało jeszcze bardziej, możliwe że styki śniedzieją albo powiązane to z moim problemem spryskiwacza opisanym w innym poście, tylko że z opisu wynikało że o tył chodzi hehe
wulkan przy okazji sprawdz wszystkie żarówki w tylnej prawej lampie. U mnie żarówka miała okopcone szkło, ale świeciła (trochę słabiej), błąd raz się pojawiał potem znikał. Sprawdź żarówki i styki...