Czujnik ORI parkowania.
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
Czujnik ORI parkowania.
Oczywiście umieszczam temat w Hyde Park, bo może okazać na tyle błahy co by nie trzeba było postów nabijać.
Otóż mam założony Made in China czujnik parkowania na tył.
Po przywitaniu naszego Black Hunk-a od tyłu jeden czujnik trafiło na amen.
Zderzak zakupiłem ORI i już z dziukami na czujniki, niestety czujniki chinolskie są grubsze i musiałbym rozwiercać tamte- a to wiąże się z tym, że otwory mogą porozchodzić w różne strony i będzie niehalo wyglądało.
Teraz sedno:
Czy biorąc z demobilu ORI będą gadać z chinolską bazą?
ORI mają ponoć 4 kabelki a te co mam 2 (ale czy aby te 2 z 4 nie wystarczą?)
Czy też będę musiał kupić moduł i czujniki ORI nie chcąc rozprawiczać oryginalnych otworów?
Jeżeli ORI moduł to czy ma może jakiś symbol czy kupować po prostu do Touran / Golf 5
Otóż mam założony Made in China czujnik parkowania na tył.
Po przywitaniu naszego Black Hunk-a od tyłu jeden czujnik trafiło na amen.
Zderzak zakupiłem ORI i już z dziukami na czujniki, niestety czujniki chinolskie są grubsze i musiałbym rozwiercać tamte- a to wiąże się z tym, że otwory mogą porozchodzić w różne strony i będzie niehalo wyglądało.
Teraz sedno:
Czy biorąc z demobilu ORI będą gadać z chinolską bazą?
ORI mają ponoć 4 kabelki a te co mam 2 (ale czy aby te 2 z 4 nie wystarczą?)
Czy też będę musiał kupić moduł i czujniki ORI nie chcąc rozprawiczać oryginalnych otworów?
Jeżeli ORI moduł to czy ma może jakiś symbol czy kupować po prostu do Touran / Golf 5
Ostatnio zmieniony czw sty 03, 2013 23:22 przez Eljot, łącznie zmieniany 2 razy.
- andrz3j
- Specjalista
- Auto:: T1, 1.6 FSI BAG, 2003
- Imię:: Andrz3j
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 101 razy
China nie działa z ori. Jeśli kuujesz tania chinszczyne to trzeba kupic dwa zestawy (jeden na zapas) najlepiej.
Jaka srednice maja ori otwory w zderzaku?
Jaka srednice maja ori otwory w zderzaku?
Ostatnio zmieniony czw sty 03, 2013 21:22 przez andrz3j, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojteq
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Pany na szybko potrzebuje info, bo właśnie żonie jakaś baba wjechała w tyłek tyrana
Jak są mocowane czujniki parkowania od strony wewnętrznej zderzaka? na wcisk, klejone czy jak? bo jeden się rusza i nie wiem, o co się szarpać z babsztylem

Jak są mocowane czujniki parkowania od strony wewnętrznej zderzaka? na wcisk, klejone czy jak? bo jeden się rusza i nie wiem, o co się szarpać z babsztylem

sz.p.bartek pisze:Duża masa a do tego ryje przodem jak dzik.