Palenie za kierownicą?!
- Rauko
- Expert
- Auto:: 06.2006 2.0BMM DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Palenie za kierownicą?!
Czy ktoś z tu obecnych to popiera? lub co gorsza robi?
Pytam z czystej ciekawości, ponieważ jestem osobą niepalącą i zawsze jak widzę kierowcę z fajką w zębach to mam ochotę mu ...... .
Temacik odnośnie sytuacji na drodze, którą kiedyś widziałem - na szczęście z boku i to nie we mnie wbiła się blondyna przypalająca fajka.
Pytam z czystej ciekawości, ponieważ jestem osobą niepalącą i zawsze jak widzę kierowcę z fajką w zębach to mam ochotę mu ...... .
Temacik odnośnie sytuacji na drodze, którą kiedyś widziałem - na szczęście z boku i to nie we mnie wbiła się blondyna przypalająca fajka.
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: Palenie za kierownicą?!
Cóż liczę, że kolegi z forum nie będziesz ....., szczerze od czasu do czasu i jak jadę sam:-)Rauko pisze:Czy ktoś z tu obecnych to popiera? lub co gorsza robi?
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Ja osobiście w ogóle nie pale...
Nie przeszkadza mi to jak ktoś pali w aucie w końcu to on się truje, byle by tylko przez to wypadków nie powodowali... (a niestety powodują)
Nie przeszkadza mi to jak ktoś pali w aucie w końcu to on się truje, byle by tylko przez to wypadków nie powodowali... (a niestety powodują)
VW Touran 1.9TDI '08 KLIKNIJ
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Dobra żeby nie było - przypalam kiedy wiem, że jest bezpiecznie żadnego przypalania zapalniczką przy manewrach kierownicą.highline pisze:Ja osobiście w ogóle nie pale...

- Rauko
- Expert
- Auto:: 06.2006 2.0BMM DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Prowadząc, nie jadłem, nie paliłem (bo nie palę). Niestety kilka razy w tym aucie gadałem przez komórkę 
Ale już rozglądam się za sposobem na głośnomówiący - mimo furki z automatem.
Wolna ręka to jedno, a rozkojarzenie drugie.
Picie pewnie też niebezpieczne, ale dość krótkotrwałe, więc ujdzie według mnie.
Natomiast za najgorsze uznaję palenie i jedzienie, bo zawsze jak coś upadnie to się patrzy gdzie i sprząta od ręki - szczególnie przy fajkach, żeby się dziura nie wypaliła.

Ale już rozglądam się za sposobem na głośnomówiący - mimo furki z automatem.
Wolna ręka to jedno, a rozkojarzenie drugie.
Picie pewnie też niebezpieczne, ale dość krótkotrwałe, więc ujdzie według mnie.
Natomiast za najgorsze uznaję palenie i jedzienie, bo zawsze jak coś upadnie to się patrzy gdzie i sprząta od ręki - szczególnie przy fajkach, żeby się dziura nie wypaliła.
- ewasobol
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
hmm same porządne osobowości, to ja niestety i jem czasami i pije i gadam przez telefon jak muszę, chyba powinnam się poprawić
ale nie palę i nikt w moim aucie palić nie może -nie lubię smrodu. moje stado dzieci przy dalszych podróżach niestety tez potrzebuje wodopoju i cos do zapchania brzuchów a ponieważ nie lubię sie zatrzymywac bo męczą mnie postoje to pozostaje jadłodajnia samochodowa, choc możliwe ze w touranku jakies zakazy sie zaczną i zrobię się zrzędliwą mamusią