Przednie wycieraczki rok 2011/01 1.6TDi DSG

Czyli problemy z prądem w VW Touran (osprzęt elektryczny, włączniki, przekaźniki, szyby elektryczne, oświetlenie itp.)
dexteritto
Kandydat
Auto:: Touran
Imię::

Przednie wycieraczki rok 2011/01 1.6TDi DSG

Post autor: dexteritto »

Witam,

Mam problem z przednimi wycieraczkami. Mianowicie przestaly dzialac. Spryskiwacze dzialaja ale wycieraczki juz nie. Gdzie moze lezec problem? Sprawdzilem bezpieczniki niby wszystko okej. Prosze mi jeszcze raz powiedziec ktory to dokladnie bezpiecznik jest za to odpowiedzialny. Skrzynka typu LOW. Tylne wycieraczki dzialaja. Czy moze przekaznik jest za to odpowiedzialny? Nie pokazuje mi zadnego bledu. DO silniczka idzie wtyczka z 3 kablami.
masa i dwa kable zmierzylem napiecie na obydwoch 11.4V. Poddczas przelaczania galka napieie sie wogole nie zmienai. CO lepsze na wylaczanym samochdzie nadal pokazuje mi napiecie w tej wtyczce. Nie wiem za co sie zabrac, macie moze jakies pomysly ? Wielkie dzieki z gory.

Pozdrawiam,
Dexter
Awatar użytkownika
aawol
Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
Imię:: Andrzej
Podziękował: 83 razy
Otrzymał podziękowań: 126 razy

Post autor: aawol »

domkniętą masz pokrywę silnika? Może jakieś błędy masz na styczniku pokrywy silnika... przyda sie zrobić diagnozę
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę

auto touran aawol
ODPOWIEDZ