spolszczenie parrot ck3100
-
fokusmok
- Przeglądacz
- Auto:: 1.9 tdi 105KM 2003r
- Imię:: Michal
spolszczenie parrot ck3100
witam...
mam zamontowany w swoim touranku zestaw głośnomówiący firmy parrot (super sprawa)
ogólnie wszystko działa ja się należy zestaw komunikuje się z telefonem i z lapkiem ale samochód przyjechał z Holandii no i nie ma w tym zestawie języka polskiego, który postanowiłem wgrać... niestety nie udaje mi się lapek łączy się z urządzeniem po zainstalowaniu programu parrot software tools i postępowaniu z instrukcją nie mogę wrzucić spolszczenia. dochodzę do momentu w którym program chce kabelek....a wiem że jest możliwość wgrania za pomocą bluetooth. może ktoś już sie borykał z tym problemem i był mi chętny pomóc (fajnie by było mieć polskie menu...)
mam zamontowany w swoim touranku zestaw głośnomówiący firmy parrot (super sprawa)
ogólnie wszystko działa ja się należy zestaw komunikuje się z telefonem i z lapkiem ale samochód przyjechał z Holandii no i nie ma w tym zestawie języka polskiego, który postanowiłem wgrać... niestety nie udaje mi się lapek łączy się z urządzeniem po zainstalowaniu programu parrot software tools i postępowaniu z instrukcją nie mogę wrzucić spolszczenia. dochodzę do momentu w którym program chce kabelek....a wiem że jest możliwość wgrania za pomocą bluetooth. może ktoś już sie borykał z tym problemem i był mi chętny pomóc (fajnie by było mieć polskie menu...)
- darek8677
- Użytkownik
- Auto:: Touran'06BXE 105KM
- Imię:: Darek
Re: spolszczenie parrot ck3100
Ja tez wgralem softa przez bluetooth ze stronki parrota. Owszem jest teraz pl jak ustawie ale po nastepnym odpaleniu paruje sie z tel i synchronizuje ks.tel. ale juz przeskakuje na jezyk auto...czyli ang. Dla mnie to bez roznicy wazne ze paruje z tel;)
ZWzPD
280<kkm;)
280<kkm;)
-
fokusmok
- Przeglądacz
- Auto:: 1.9 tdi 105KM 2003r
- Imię:: Michal
Re: spolszczenie parrot ck3100
Witam kolegów... Nie wiem dlaczego ale jakoś nie mogę wgrac tego softa, dochodzi proces do jakiegoś momentu i sie zatrzymuje. Ale mam jeszcze jeden problem związany z tym urządzeniem...chodzi o to że czasami gdy wyjme kluczykito urządzenie nadal święci i nie chce sie wyłączyć...