Dywaniki Welur z logo TKP
- Pierka
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Dywaniki Welur z logo TKP
Witam serdecznie mam wszystkich pytanie , na początek orientacyjnie .......
Kolega produkuje dywaniki samochodowe materiałowe ..... i wpadłem na pomysł że może dla nas jako dla forum mógłby zrobić jakąś zniżke moglibyśmy zrobić dywaniki z logo klubu, ma zrobić mi jeden dywanik do mojego autka zrobie zdjecia i wtedy zobaczycie jak to faktycznie wyglada..... wiem tyle bo kupowalem juz do innych modeli dywaniki pasuja nigdzie nie odstają . Na dzisiaj luźny temat ale proszę o wasze opinie
Kolega produkuje dywaniki samochodowe materiałowe ..... i wpadłem na pomysł że może dla nas jako dla forum mógłby zrobić jakąś zniżke moglibyśmy zrobić dywaniki z logo klubu, ma zrobić mi jeden dywanik do mojego autka zrobie zdjecia i wtedy zobaczycie jak to faktycznie wyglada..... wiem tyle bo kupowalem juz do innych modeli dywaniki pasuja nigdzie nie odstają . Na dzisiaj luźny temat ale proszę o wasze opinie
- aawol
- ____________________
- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
no ja też się przymierzam - może bym się skusił na coś ładnego z logo TKPmatti1535 pisze:Czekam na info, bo przymierzam się do zakupu dywaników

ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
- aawol
- ____________________
- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
hmm księgowa mówi że mi się tylko gumowe nadają bo na wiosce to i błoto i piasek na butach do auta wnoszę ( a głównie po wiosce i po placach budowy jeżdżę).... w sumie jeszcze welurowych nie miałem bo kupiłem z gumowymi i tylko wymieniłem na nowe.... niemniej wersja z logo mnie kusi...
ZWzPD - ale jaja!!!!
auto touran aawol
auto touran aawol
- Pierka
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Są i zdjęcia.... więc tak zrobiłem sobie wersję tańszą po 55 zł jest i droższa za 89zł z dużo lepszego materiału choć dotykając ja nie czuje różnicy , najgorszy problem w tym że jezeli ma byc logo TKP to kolega krzyknął 20zł dopłaty do każdego dywanika jeszcze bedę z nim pertraktował cenę ale może być ciężko bo zbyt wiem że mają spory ale.....teraz dalej nie moge dodac moich zdjec na stronke takze poprosze moze email do kogos podesle zdjecia i moze ktoś kliknie oto tez strona kolegi jezeli beda jakies pytania piszcie no i obiecuje pertraktowac cene 
dywaniki

dywaniki
Ostatnio zmieniony pn maja 06, 2013 22:37 przez Pierka, łącznie zmieniany 1 raz.