Turanek pisze:
Zacznę więc tę "litanię"
+ rodzinna atmosfera
+ prawie wszyscy zgłoszeni dotarli
+ dużo wykonanych modów
+ jesteśmy bliżej określenia dalszego rozwoju klubu
- nie zrobiliśmy konkursu rysunkowego dla dzieci
- trochę ciasno na mody
- nie dograliśmy do końca pokazu Mutiego, a Niko02 zapakował myjkę
- karaoke się nie udało
Pomysły:
1. Każdy konkurs powinien mieć osobnego opiekuna (Niko nie zrobił moda lamp)
2. Jednak warto wcześniej rozeznać dobrze teren (jak przy I zlocie)
3. Zorganizowanie lepszego "biura zlotu" - na bieżąco aktualizowany plan zlotu, więcej informacji dla zlotowiczów (tablica informacyjna)
+ zajefajna ATMOSFERA nie tylko rodzinna ale w późnych godzinach wieczornych było także WYBORNIE

,
+ TOWARZYSTWO P E R F E C T ... jestem zdumiony ... moja Żonka powiedziała "spoko LUDKI"

- żadnego syfu - pełna wyrozumiałość

- Hagio jesteś spoko !! naprawdę uważam, że nic się nie stało - tak chyba jak większość, przy takim spożyciu (płynów) każdemu mogło się wydarzyć - P O Z D R A W I A M (daj na PW tel. to wpadnę na kawkę jak będę P-u),
+ ilość wykonanych modów - w moim przypadku to naprawdę zdumiewające

) - dzięki za pomoc Panowie,
+ winniśmy się chyba jakoś formalnie zawiązać bo póki co ta taki KLUB na forum, a właściwie grupa Miłośników (choć nie powiem liczna i zgrana), fakt jak były rozmowy na ten temat robiłem z Żonką footwela także nie uczestniczyłem w rozmowach,
+ ośrodek i jego Właściciel - zajefajny człowiek z piękną pasją i jeszcze piękniejszymi samochodami (SZACUN Młody),
+ rozsądna cena (łącznie z jedzonkiem).
Teraz minusy

(oczywiście według mnie):
- niestety ale mało miejsca

... sorki Młody

,
- za dużo siatek - kto wie o co chodzi to teraz się uśmiecha

,
- uważam, że skoro już jesteśmy jakąś GRUPĄ to winniśmy się trzymać "stada" jak ktoś coś robi to trzeba mu pomóc skończyć

i nie chodzi tylko o mnie, bo nie zostałem sam na polu "bitwy" ... bo każdy może chcieć rzucić kołpakiem

,
- FAKT wybór miejsca trzeba poprzedzić wizytą w miejscu rzekomego spotkania przez zaangażowanego Członka forum,
- POGODA ... nie była zła ale może troszkę później ?? - było pogodnie ale zimno,
- sprecyzować przed spotkaniem MODY i (większość ich nie robiła) po prostu wziąść sie i pomóc Kolegą parającym się modami

,
- zła organizacja czasu wyjazdu na tzw. paradę (mnie to złościło bo miałem robotę

)
Sugestie:
- Żonka Ula podpowiada tematyczną krzyżówkę o Turikach

,
- lepsza organizacja czasowa ... plan jest planem i skoro jest ... winien być przestrzegany,

,
- poprawić dobór miejsca Zlotu,
- ktoś MUSI rządzić - dosłownie

,
- późniejszy dobór terminu Zlotu ... np. Boże Ciało i wewekend,
- zrzuta na beczkę i małego świniak jako UROCZYSTE OTWARCIE i poznanie się

, a nie jaki masz nick na forum

,
- pomysł np. parkowania czy inne konkurencje MOTO były by dobrze widziane ... to plac zamknięty także bez różnicy w jaki stanie

,
- konkurs kierowca zawiązane oczy, a pilot np. Żonka go prowadzi

.
A póki co spadam na boks

... !!