Witam wszystkich użytkowników tego dopracowanego forum o vw.
Miałbym prośbę o informacje dotyczące danego egzemplarza gdyż zamierzam kupić takowe auto dziś lub w najbliższym czasie. Czytam oczywiście to forum i uznaje je jako jedne z lepszych jakie odwiedzałem. Zero złośliwości jeśli już to '' smihy hihy'', tak powinno być wszędzie i do tego najważniejsze dużo merytorycznej dyskusji no i informacji.
Teraz do celu . Chodzi mi o ten egzemplarz. http://allegro.pl/vw-touran-2-0tdi-05-h ... 14992.html.
Z góry dziękuję i przepraszam jeśli coś napisałem nie zgodnie z zasadami forum.
Pozdrawiam.
Michał .
Ja się wypowiem o aukcji - koleś zajmuje się wystawianiem ogłoszeń innych, ok, ale ten bełkot w opisie jest w każdym ogłoszeniu. A nie wierzę, że każde auto ma takie idealne jak opisane na tych .jpg'ach
Tym bardziej że prawdopodobnie nawet nie jeździ tymi samochodami a tak je zachwala... aha i ten opis że odkupuje auta to nieprawda
takie ogłoszenia mijam z daleka nie ma co tu pisać. Porostu bełkot. Już po pierwszym zdaniu wiadomo że gościu nie ma pojęcia co pisze, Touran autem PREMIUM he.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Jakieś 2 lata oglądałam s-maxa u tego "sprzedawcy". Gość faktycznie zajmuje się jedynie fotografowaniem tych aut i wystawianiem ofert na portalach. Samochody stoją w elbląskim komisie, a ich "właścicielami" są drobni okoliczni handlarze. Umówiłam się na sprawdzania auta w stacji diagnostycznej i tuż przed sprawdzeniem pierwszy "zgrzyt" bo chciałam pojechać na stację poza Elbląg. Pojechaliśmy tam z rzekomym właścicielem i po dokładnym sprawdzeniu wyszło, że 3letnie auto zamiast 170tys km przebiegu, ma ponad 400tys km. I nagle okazało się, że "właściciel" to już nie właściciel tylko w zastępstwie kolegi pojechał, że właściwie to on nic nie wie o tym aucie itd...
Jednym słowem - daruj sobie takich cwaniaków.
Tak to jest ja wyjdzie oszustwo na wierzch to sprzedawca przeważnie mówi ze to nie jego auto i zaczyna sciemniac.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.