Witam i pozdrowienia z Lublina
- viscum
- Użytkownik
- Auto:: 1.5 evo 7 os. 2020
- Imię:: Wojtek
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Witam i pozdrowienia z Lublina
Od tygodnia jestem posiadaczem Tourana.
Czarny Q-line, 2.0 BKD z 2007, 7 osobowy, niestety pogoda za oknem jest jaka jest, więc nie zdążyłem mu zrobić sesji zdjęciowej.
Ale wielkim skrócie kupiony w Polsce, do końca serwisowany w ASO, obecnie przebieg 172 tys.
Wersja Q-line, więc jak się zdążyłem zorientować, to trendline poprawione przez chłopaków od Kulczyka - ale ma srebrne relingi, ksenony, i alu felgi.
W poniedziałek planuje nim pierwszą trasę około 1000 km, to opowiem jakie wrażenia.
Póki co:
Brak vlepki - już zamówiona
Jasne szyby z tyłu - być może będą przyciemnione
Moc - po obecnych testach wydaje się być wystarczająca, ale chłopaki z forum Seata piszą, że 16V daje znacznie większe możliwości niż 8V - jakie są Wasze doświadczenia ?
Skrzynie sprawdzałem - jest 3050 obrotów przy 160 km/h czyli zapas jest.
kierownica - niestety nie ma multi, a jest 1/2 FIS (albo MFA)- czytałem już na ten temat i może coś w tej kwestii w dalszej perspektywie.
Pokrowce na siedzenia - tak, wiem wygląda to okropnie, ale mam dwie córki 0,5 oraz 2,5 i strasznie wyglądały siedzenia w Golfie po fotelikach. Macie jakieś namiary, zdjęcia kogoś kto w tej kwestii ma doświadczenie. Chodzi mi o kogoś w okolicy Lublina, żeby uszyć pod wymiar.
Pokrowiec na dojazdówkę - podobnie kupować, czy uszyć ?
pozdrawiam,
Wojtek
Czarny Q-line, 2.0 BKD z 2007, 7 osobowy, niestety pogoda za oknem jest jaka jest, więc nie zdążyłem mu zrobić sesji zdjęciowej.
Ale wielkim skrócie kupiony w Polsce, do końca serwisowany w ASO, obecnie przebieg 172 tys.
Wersja Q-line, więc jak się zdążyłem zorientować, to trendline poprawione przez chłopaków od Kulczyka - ale ma srebrne relingi, ksenony, i alu felgi.
W poniedziałek planuje nim pierwszą trasę około 1000 km, to opowiem jakie wrażenia.
Póki co:
Brak vlepki - już zamówiona
Jasne szyby z tyłu - być może będą przyciemnione
Moc - po obecnych testach wydaje się być wystarczająca, ale chłopaki z forum Seata piszą, że 16V daje znacznie większe możliwości niż 8V - jakie są Wasze doświadczenia ?
Skrzynie sprawdzałem - jest 3050 obrotów przy 160 km/h czyli zapas jest.
kierownica - niestety nie ma multi, a jest 1/2 FIS (albo MFA)- czytałem już na ten temat i może coś w tej kwestii w dalszej perspektywie.
Pokrowce na siedzenia - tak, wiem wygląda to okropnie, ale mam dwie córki 0,5 oraz 2,5 i strasznie wyglądały siedzenia w Golfie po fotelikach. Macie jakieś namiary, zdjęcia kogoś kto w tej kwestii ma doświadczenie. Chodzi mi o kogoś w okolicy Lublina, żeby uszyć pod wymiar.
Pokrowiec na dojazdówkę - podobnie kupować, czy uszyć ?
pozdrawiam,
Wojtek
- viscum
- Użytkownik
- Auto:: 1.5 evo 7 os. 2020
- Imię:: Wojtek
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Gdybyś nie pokazał żonce 7-osobowego, to pewnie byłby od Ciebie Crossadmin pisze:Jeżeli kupiłeś tego czarnego QLine'a w Białymstoku to xenonów on nie ma
16V troszkę gorsze silniki od 8V i od strony technicznej miały więcej przygód w przeszłości...
Ale pewnie już wszystkie mankamenty zostały wyeliminowane, więc oby się sprawował
Tak, to ten z Białegostoku (a właściwie od Twojego sąsiada), z tymi ksenonami, to aż muszę sprawdzić w takim razie, nie wygląda to na H7, spryskiwacze są i kolor też jaśniejszy ale może masz rację.
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
cześć , radości z jazdy ci życzę.
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol