I spot Lubuski
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
I spot Lubuski
Proponuję spot 22 lub 23 czerwca w miejscowości Pniewo. - Międzyrzecki Rejon Umocniony.
strona internetowa : http://www.bunkry.pl/pl/index.html
Spot połączymy ze zwiedzaniem umocnień, na miejscu bufet z grochówką i sklep z pamiątkami militarnymi.
Lista :
1. Tomas
strona internetowa : http://www.bunkry.pl/pl/index.html
Spot połączymy ze zwiedzaniem umocnień, na miejscu bufet z grochówką i sklep z pamiątkami militarnymi.
Lista :
1. Tomas
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
1. Tomas
2.Muti- wstępnie tak
3. GioW + familia - wstępnie tak - jeśli będzie odpowiednia pogoda dla malucha
(a jak nie to może sam wpadnę jak dostanę "wizę"
)
P.S. pasuje mi każdy weekend poza 7-21 lipca bo jestem na urlopie ojcowski i będę bujał się po Polsce - tydzień Pomorze, tydzień zDolnyŚląsk
2.Muti- wstępnie tak
3. GioW + familia - wstępnie tak - jeśli będzie odpowiednia pogoda dla malucha

P.S. pasuje mi każdy weekend poza 7-21 lipca bo jestem na urlopie ojcowski i będę bujał się po Polsce - tydzień Pomorze, tydzień zDolnyŚląsk

- andrz3j
- Specjalista
- Auto:: T1, 1.6 FSI BAG, 2003
- Imię:: Andrz3j
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 101 razy
1.TomasGioW pisze:1. Tomas
2.Muti- wstępnie tak
3. GioW + familia - wstępnie tak - jeśli będzie odpowiednia pogoda dla malucha(a jak nie to może sam wpadnę jak dostanę "wizę"
)
2.Muti
3. Giow
4. Andrz3j - 50% (właśnie jestem na "porodówce"..) Jak będę miał z kim zostawić córkę to podjadę, chyba że ją zabiorę ze soba, ale wtedy nie wchodzę do bunkrów.
Tomas trzebaby wyslac maila na pw do wszystkich osob z grupy lubuskiej, może większy odzew będzie.
- stann
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.4 TSI BMY 2007
- Imię:: Staszek
- Podziękował: 55 razy
- Otrzymał podziękowań: 53 razy
1.Tomas
2.Muti
3. Giow
4. Andrz3j - 50% (właśnie jestem na "porodówce"..) Jak będę miał z kim zostawić córkę to podjadę, chyba że ją zabiorę ze soba, ale wtedy nie wchodzę do bunkrów.
5. stann - gdzieś na 80% nie wiem czy żona nie ma żadnych planów związanych z touranikiem. I czy będzie chciała jechać z dwójką dzieci:) A może samego mnie puści.

2.Muti
3. Giow
5. stann - gdzieś na 80% nie wiem czy żona nie ma żadnych planów związanych z touranikiem. I czy będzie chciała jechać z dwójką dzieci:) A może samego mnie puści.