nie mozna otworzyc auta z pilota
-
touran2003
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
nie mozna otworzyc auta z pilota
witam mam problem poniewaz nie moge otworzyc auta z pilota ale zamknac mozna.baterie wymieniane ok miesiaca temu i po wymianie bylo ok.gdzie moze byc przyczyna tego ze nie mozna otworzyc auta?
-
touran2003
- Przeglądacz
- andrz3j
- Specjalista
- Auto:: T1, 1.6 FSI BAG, 2003
- Imię:: Andrz3j
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 102 razy
Jeszcze raz sprawdziłbym baterie i wymienił na nowa, sprawdził styki od baterii jak proponowali wczesniej a jak to nie pomoże to sprawdzilbym mikrostyki..
W pilocie masz mikrostyki które zapewne nie dzialaja. Jesli dioda nie miga podczas naciskania przycisku to stawiam na mikrostyk.Można rozebrać pilot, wyjąć płytkę, sprawdzić miernikiem mikrostyk.
Można też dokupić sam pilot.Za część z przyciskami zapłaciłem kiedyś ok. 65 pln na alledrogo, zakodowałem i gra, Tobie proponuje to samo. Jak zakodować pilota znajdzies na forum.
W pilocie masz mikrostyki które zapewne nie dzialaja. Jesli dioda nie miga podczas naciskania przycisku to stawiam na mikrostyk.Można rozebrać pilot, wyjąć płytkę, sprawdzić miernikiem mikrostyk.
Można też dokupić sam pilot.Za część z przyciskami zapłaciłem kiedyś ok. 65 pln na alledrogo, zakodowałem i gra, Tobie proponuje to samo. Jak zakodować pilota znajdzies na forum.
-
touran2003
- Przeglądacz
Witam podepne sie pod ten post mam taki problem ze nagle kluczyk działa dokładnie pod drzwiami od strony kierowcy drógi kluczyk przez jakis czas lapal super wiedz działałem na tym dobrym ale klapa nagle to samo baterie wymienialem i nie pomogło macie jakis pomysl próbowałem tez odginac blaszki ale nic wszystkie trzy przyciski działaja ale tylko bardzo blisko auta 
- krankor
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1T1, 1.9 AVQ 2004
- Imię:: Grzegorz
- Podziękował: 22 razy
- Otrzymał podziękowań: 52 razy
Miałem podobnie. Skracały się zasięgi pilotów po kolei do metra i mniej. Kasowałem je i od nowa zapisywałem. U mnie nic to nie dało. Ale moje piloty były być moze jeszcze od nowości, jakieś 9 lat. Nasz piloty się starzeją. Kupiłem nowy pilot, przełożyłem część z immo. I zakodowałem. I teraz jest dobrze dopiero.
pozdrawiam Grzegorz