Witam kolegów
Mam pytanko, czy orientuje się ktoś czy nowe telefony Nokia Lumia z systemem Windows Phone są w stanie sparować z naszymi zestawami Bluetooth Premium.
Czy ewentualnie jest jakaś aplikacja na Windowsa w stylu rSAP dla Androida??
witek pisze:Witam kolegów
Mam pytanko, czy orientuje się ktoś czy nowe telefony Nokia Lumia z systemem Windows Phone są w stanie sparować z naszymi zestawami Bluetooth Premium.
Czy ewentualnie jest jakaś aplikacja na Windowsa w stylu rSAP dla Androida??
Tak paruję się i działa , osobiście posiadam lumie 610
920 z Premium z Passata się też nie paruje bo Windows Phone nie posiada rSap i nie ma aplikacji, która by to dodawała, ponieważ system nadal nie został zrootowany tak jak android.
Paruje mi się natomiast ze zwykłym modułem UHV - tylko głos no i oczywiście kontakty działają na MFA+
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Rauko, dzięki. Myślałem ze u mnie coś nie tak.
Tak jak piszesz Windows Phone nie wspiera rSap i nie ma aplikacji która by to dodawała.
Pozostaje czekać na aktualizację Windowsa z dodana "łatką".
Tak wiec żaden telefon z Windows Phone nie paruje z oryginalnymi modułami grupy VAG
z żadnymi modułami Premium od VW. Chociaż jest jeden stary moduł nie pamiętam od czego, który działa z RNS510, czerwonym MFD+ i telefonami bez rSap, ale aktualnie na rynku kosztuje ok 1000pln.
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.